Demi Lovato a anunțat care este melodia princială de pe cel mai nou material discografic al său, ”D8”. Aceasta se numește ”Skin of My Teeth”.

Cu toate acestea, Demi Lovato nu a spus când va avea loc lansarea oficială, dar a declarat, despre noul ei album, că urmează să aprofundeze tot drumul pe care l-a parcurs din punct de vedere personal.

„Mă emoționez ascultând noul meu album, pentru că sunt atât de mândră de el. Este cel mai bun album al meu absolut de până acum și atât de reprezentativ pentru mine, de unde am pornit și cine sunt astăzi”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Mai mult decât atât, Demi Lovato își va schimba și stilul muzical, acest lucru fiind anunțat în luna ianuarie a acestui an. Aceasta va aborda influențe rock și punk, iar schimbarea este așteptată de fani cu sufletul la gură.

De asemenea, piesa ”Happy Ending” vorbește despre viciile pe care aceasta le are, versurile spunând: „Sigur că acum sunt trează și toată lumea e mândră, dar îmi lipsesc viciile mele. Oare voi muri încercând să-mi găsesc finalul fericit?”.

Demi Lovato – Dancing With The Devil (Official Video)