Kelly Clarkson a anunțat că va lansa EP-ul ”Kellyoke” prin intermediul unui cover al melodiei lui Billie Eilish, ”Happier Than Ever”.

Inițial, Kelly Clarkson a cântat piesa lui Billie Eilish în cadrul talk-show-ului său, în cadrul unui episod difuzat în luna septembrie a anului trecut.

Acum, aceasta a dezvăluit că urmează să lanseze un EP ce va cuprinde șase piese. Lansarea va avea loc prin intermediul Atlantic Records.

„Muzica este în ADN-ul a tot ceea ce fac, așa că, atunci când a început The Kelly Clarkson Show, am știut că este modul perfect de a începe fiecare episod.

Peste 500 de cântece mai târziu și încă nu rămânem fără artiști extraordinari cărora să le aducem un omagiu. Alegerea a doar șase a fost aproape imposibilă, dar aceste cântece au fost unele dintre preferatele mele. Vă mulțumesc că ați cântat alături de mine, voi toți!”, a spus aceasta.

Melodia ”Happier Than Ever” a fost lansată pe data de 31 iulie 2021 și inclusă pe albumul cu același nume. Single-ul a fost scris de către artistă, împreună cu fratele ei, Finneas, și a fost produsă tot de către acesta.

Happier Than Ever