Vești bune pentru fanii lui Demi Lovato! Aceasta va avea propriul podcast, intitulat „4D With Demi Lovato”. Podcastul este realizat în colaborare cu Cadence 13 și va fi disponibil începând cu data de 19 mai.

Demi Lovato – 4D With Demi Lovato

În cadrul podcast-ului, artista va vorbi despre mai multe subiecte extrem de importante: sănătatea mintală, LGBT, mediul înconjurător și activismul.

„A trăi în a cea de-a patra dimensiune înseamnă a exista în mod conștient atât în timp, cât și în spațiu, dar pentru mine înseamnă a purta conversații care transcend discursul tipic. Acesta este obiectivul meu cu acest podcast. Vreau să-i aduc pe ascultători cu mine pentru a învăța împreună de la experți și pentru a crea o discuție sănătoasă care, în cele din urmă, va duce la mai multă compasiune unul pentru celălalt”, a spus Demi.

Podcast-ul va fi săptămânal, iar episoadele vor apărea în fiecare zi de miercuri. De asemenea, aceasta aranjează ultimele detalii pentru lansarea unei serii intitulată „Unidentified with Demi Lovato”, unde va vorbi despre misterele care există în jurul OZN-urilor.

Noile episoade vor putea fi urmărite pe Apple Podcasts, Spotify și peste tot unde sunt disponibile podcast-urile. De asemenea, o versiune video a fiecărui episod va fi disponibilă pe canalul de YouTube al lui Demi Lovato.

Demi Lovato – 4D With Demi Lovato (Trailer)

Redactor: Andreea Buinoschi

1 Comment

  • Iron retrieval, 16/03/2024 @ 21:54

    Metal reprocessing depot Ferrous metal recycling process Iron scrap collection points

    Ferrous material recycling best practices, Iron repurposing facility, Scrap metal reuse

Leave a Reply

Your email address will not be published.