Ellen DeGeneres le-a dat fanilor o veste extrem de tristă. Prezentatoarea a decis să renunțe la propria emisiune, după aproximativ două decenii de la lansare.

The Ellen Show

Ellen se pare că și-ar fi dorit să renunțe la emisiune încă din anul 2018, dar, în cele din urmă, a semnat un contract pentru prezentarea a încă trei sezoane ale show-ului.

„Când ești o persoană creativă, trebuie constant să fii stimulat – și oricât de grozavă și distractivă este această emisiune, pur și simplu nu mai reprezintă o provocare”, a spus Ellen pentru cei de la The Hollywood Reporter.

Prezentatoarea americană a început să prezinte emisiunea în anul 2003 și, până în prezent, aceasta a avut peste 3.000 de episoade și aproximativ 2.500 de interviuri cu diferite vedete atât din State, cât și din alte țări.

Show-ul acesteia s-a bucurat de un succes imens, reușind să câștige 64 de Premii Emmy. Cu toate acestea, rating show-ului a scăzut extrem de tare după ce mai multe persoane au susținut că mediul de lucru era unul toxic, iar Ellen nu avea aceeași atitudine în culise ca atunci când era pe scenă.

,,The Ellen Show” se va încheia în primăvara anului 2022. Emisiunea lui Ellen este una dintre cele mai de succes show-uri de divertisment din industria de televiziune din Statele Unite, dar și la nivel mondial.

Ellen’s Big Season 19 Announcement

De-a lungul timpului, Ellen s-a remarcat prin cele mai originale concursuri sau provocări pe care aceasta le-a dat invitațiilor ei, cum ar fi jocul ,,Am/N-am”, „ Who’d You Rather?” și multe altele.

Never Have I Ever with One Direction

După ce Ellen a anunțat că își va încheia talk-show-ul, aceasta a avut o discuție neprețuită cu legenda tv, Oprah Winfrey, al cărui talk-show iconic s-a terminat în 2011, după 25 de sezoane. Cele două au împărtășit modul în care fiecare a ajuns la decizia ca emisiunile lor să se încheie.

Oprah on Ellen’s Goodbye and Working with Prince Harry

2 Comments

  • Iron reprocessing plant, 16/03/2024 @ 16:52

    Robotics in metal recycling Ferrous material exports Iron scrap recollectors

    Ferrous material value-added processes, Iron reclamation depot, Scrap metal dealer

  • Iron recovery plants, 18/03/2024 @ 05:45

    Scrap metal insurance Ferrous scrap recycling capacity Iron scrap recovery facilities

    Ferrous waste transportation, Iron reclaiming, Scrap metal recovery yard center services

Leave a Reply

Your email address will not be published.