Denize și Tony Lupu își îmbină armonios vocile și ne cântă despre sentimentele autentice dintr-o relație, dar și despre curajul de a dezvălui cele mai intense trăiri.

Clipul piesei îi înfățișează pe Denize și pe Tony în rolurile principale. Cei doi se întâlnesc din întâmplare, se plimbă pe străzile din București și se împrietenesc. Astfel, clipul prezintă aventura lor de pe străzile capitalei.

După debutul în lumea muzicală cu piesa ,,Be true”, Denize continuă să ne uimească cu această colaborare inedită.

,,Piesa este despre iubirea adolescentină care încă îmi provoacă fluturi în stomac, am scris versurile cu drag și m-am inspirat din viața mea de zi cu zi”, a declarat tânăra artistă despre cel mai nou single.

Tony este un tânăr talentat, cu o voce sensibilă și un vibe cool, ce completează perfect vocea lui Denize.

,,Piesa, când am primit-o de la Sonus Records am simțit că trebuie neapărat să scriu pe ea! Am închis ochii, ascultam instrumentalul și, la un moment dat, mi-a trecut prin cap o linie care se potrivea super bine pe beat și care m-a ajutat să-mi scriu și versurile cu o lejeritate super mare! Am fost atras de piesă încă de la prima storfa, atunci când am auzit-o pe Denize cântând! Versurile mi-au plăcut super mult și am putut să scriu imediat pe filmul lor” – a mărturisit Tony.

Denize feat.Tony Lupu – Don’t Be Afraid |Official Video

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.