Îți dorești un cadou special pentru cineva drag? Îți dorești să impresionezi și să dăruiești ceva unic? Noi îți dăm soluția! Tablourile din lemn natural pe care sunt imprimate în raze UV pozele tale.

Svetenco Anatolie și Cumurciuc Dimitrii sunt doi tineri din Republica Moldova, stabiliți în Cluj, care au pus bazele acestei afaceri cu tablouri imprimate, unice în România.

,,Proiectul Kodru a început în ianuarie 2019, iar ideea ne-a venit după ce am văzut o poză pe Instagram și ulterior am început să ne interesăm în ce constă procesul.” – ne spune Anatolie.

Placa este prelucrată manual chiar de cei doi tineri, astfel încât fibra și structura lemnului să iasă în evidență într-un mod spectaculos, iar imprimarea este făcută în colaborare cu o firmă specializată.

Adda – kodru.ro

Kodru face livrări în toată țara, îți împachetează cadoul simplu, dar cu gust și cu siguranță îți va înfrumuseța căminul cu autenticitatea sa.

Ion Surdu – kodru.ro

Pozele și dimenisunea tablourilor pot fi personalizate, lemnul este 100% ecologic, iar prețurile pornesc de la 98 de lei și variază în funcție de dimensiune.

AVA – kodru.ro

Dacă te-am făcut curios, accesează și tu pagina de Instagram a celor doi tineri și surprinde-ți prietenii sau familia cu un tablou de-a dreptul inedit, rustic și special.

Îl puteţi găsi, aici:

#Blog #Parteneri #Poveştidesucces

Redactor: Alexandra Chipăilă

Leave a Reply

Your email address will not be published.