DJ Khaled a ajuns la un nou nivel în cariera sa. Artistul a primit propria stea pe Hollywood Walk of Fame, iar la ceremonie, a mers însoțit de partenera sa și de către cele două fete ale lor.

Steaua lui Khaled pe celebrul Hollywood Walk of Fame

Pe lângă familia acestuia, la ceremonie au luat parte și Diddy, Fat Joe și Jay-Z, care și-au susținut prietenul cu ocazia acestei importante distincții, de a avea steaua cu numărul 2719 pe celebrul bulevard din Los Angeles.

DJ Khaled alături de Diddy, Fat Joe și Jay-Z

„Nu sunt o persoană obișnuită, sunt un tip diferit. Există doar un singur Khaled… Vreau ca steaua mea să reprezinte lumina, dragostea care strălucește asupra tuturor. Dumnezeu m-a pus pe pământ pentru a fi o lumină”, a declarat Khaled în timpul ceremoniei.

Emoționat, dar totodată bucuros, fiind înconjurat de cei dragi și de fanii care au luat parte la evenimentul marcant, DJ Khaled a mai declarat următoarele:

„…În cameră poate fi în întuneric beznă, iar, când intru, este foarte luminoasă. Când e întuneric, eu sunt lumina, iar, când e lumină, eu sunt o lumină mai strălucitoare… Așa că vreau ca toată lumea să ia această lumină stelară și să știe că asta e pentru totdeauna și că asta e pentru noi toți… De aceea spun mereu că suntem cei mai buni”.

DJ Khaled – Hollywood Walk of Fame Ceremony – Live Stream

DJ Khaled și-a lansat albumul de debut în anul 2006 și s-a intitulat „Listennn…the Album” care s-a bucurat de un succes la nivel internațional. Materialul de studio a fost urmat de realizările a altor 11 materiale discografice, ultimul apărând chiar anul trecut.

De-a lungul timpului a apărut în mai multe producții televizate, printre care se numără: „Shottas”, „Spies in Disguise”, „Pitch Perfect 3”, „Bad Boys for Life”, „All-Star Weekend”, „Justin Bieber: Seasons” sau „The Four”.

Printre premiile câștigate de către DJ Khaled se numără: 1 American Music Awards, 5 ASCAP Rhytm and Soul Music Awards, 2 BET Awards și 13 BET Hip Hop Awards.

DJ Khaled – I’m The One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne