Numele albumului este şi titlul primei piese ,, Ramen & Weed”. Prin acest material cu muzică lo-fi, cei doi artişti au vrut să seteze starea de bine şi de relaxare ascultătorilor.

Toate piesele de pe album au fost scrise exlusiv de Dorian, iar de producţie s-a ocupat Vladimir Coman (Chopsticks). Are un sound diferit de ce se lansează acum în România şi te duce cu gândul la ce se petrece ,,în afară”.

Albumul este în totalitate în engleză şi reprezintă o poveste drăguţă care se potriveşte foarte bine cu tonurile folosite şi cu atmosfera muzicii. Inspiraţia pentru aceste piese vine chiar din trăirile şi stările proprii ale artistului Dorian, însă această poveste este creată.

De asemenea, Dorian se află la cel de-al doilea album în limba engleză pe care îl lanseză. În anul 2016, alături de artistul DOC şi de RURD (Andrei Mihai), lansând ,,RWMNCS”.

,, Vladimir Coman aka Chopsticks a făcut un pachet de beat-uri lo-fi în carantină. Mi-a trimis o parte din ele, am făcut o selecţie cu cele care m-au inspirat la scris şi restul e de la sine înţeles. De fiecare dată când lucrez cu Vladimir este o plăcere. Este un producător original şi creativ, care mă impresionează de fiecare dată cu muzica pe care o face” , a declarat Dorian.

Dorian x Chopsticks – Ramen & Weed (Album)

Leave a Reply

Your email address will not be published.