Stăm astăzi de vorbă cu Andrei Ştefănescu, una dintre cele mai populare vedete de la noi. Vorbim despre viaţa de familie, dar şi despre cum îmbină artistul muzica şi televiziunea.

Cum s-a schimbat viaţa ta de când ai devenit tată? Care este relaţia ta cu Ayan?

Viața mea s-a schimbat. Am devenit mai responsabil, deși eram și înainte destul de responsabil, mai atent la tot ceea ce înseamnă viața de tată, de a asigura toate cele necesare pentru creşterea copilului meu, pentru educaţia lui. Relația mea cu Ayan este una foarte frumoasă, de prietenie, dar și aceea, de tată, uneori sever și dornic de-al educa cum trebuie: să respecte, să fie darnic, să fie prietenos.

Andrei Ştefănescu şi Ayan
Cum îşi împarte Andrei Ştefănescu viaţa de familie şi cariera?

E foarte greu să te împarţi şi să împarţi familia şi cariera. Amândouă necesită timp şi atenţie..Recunosc că lipsesc foarte mult de acasă, am avut perioade în care am muncit toată ziua, seara cădeam din picioare dar încercam să stau totuşi cu Ayan. Au fost momente grele pentru că nu reuşeam să mă împart, nu mai aveam energie.

Ce ne poţi spune despre noua emisiune pe care o prezinţi alături de Majda? Dar despre experienţa Star Matinal, ce a însemnat pentru tine?

Noua emisiune este una atipică pentru mine, eu fiind obişnuit cu emisiuni mai dinamice în care mă agit mult, vorbesc mult, ţip, urlu. 🙂 Am început însa să mă obişnuiesc atât cu formatul emisiunii, cât şi cu noua modalitate de interviu prin Skype.:)) Şi imi place, mă informez mai mult despre invitaţi, îi studiez, e interesant:) Matinalul pentru mine a însemnat foarte mult. Atunci când e live , e foarte periculos, pentru că orice spui, orice greşeală faci, rămâne, nu o poţi tăia sau oprii. M-a maturizat, m-a făcut să fiu mai atent la ce scot pe gură, m-a întărit, pentru că 4 ore zilnic de live înseamnă foarte mult.

Urmează proiecte noi pentru anul ăsta?

Urmează proiecte noi, sigur, chiar Showbiz Report este unul şi mai am ceva, dar încă nu pot anunţa. Cert este că publicul va fi bucuros. 🙂

Ce te reprezintă mai mult, muzica sau televiziunea? Cum se îmbină cele două?

Sigur că pe mine muzica m-a făcut să fiu Andrei Ştefănescu, muzica m-a adus în atenţia oamenilor, muzica m-a făcut cunoscut. Însă am văzut că lumea mă apreciaza şi mă iubeşte şi pentru ceea ce fac în televiziune, emisiuni ca şi concurent, dar şi prezentator. Aş spune că amândouă mă reprezintă acum şi se şi împacă cât de cât.:))

Dacă te-ai întoarce în timp, la începutul carierei, ce ți-ai spune?

Dacă m-aş întoarce în timp, aş profita mai mult de timpul pe care îl am şi mi-aş spune: fii mai tupeist, mai incisiv, mai egoist.:))

Care dintre cele două experienţe ţi-a plăcut mai mult, Asia Express sau Te cunosc de undeva?

Sunt două emisiuni total diferite, cu o desfăşurare diferită, cu cerinţe diferite. ,,Te cunosc de undeva” este emisiunea mea preferată, este cea care m-a descătuşat, m-a făcut să fiu ceea ce sunt acum, să mă dezgheţe, să pot glumi, să pot accepta orice fel de personaj, să nu-mi fie ruşine, să fiu eu, gras, slab, bun, rău. M-a făcut să mă accept aşa cum sunt. 🙂

Eşti de foarte mulţi ani în industria muzicală din România. Ce părere ai despre ce se întâmplă în prezent?

Sunt de 20 de ani în showbiz, să recunoaştem că nu am avut şi nici acum nu avem un showbiz adevărat. Începe să arate cum trebuie, dar mai dureaza mult. Nu vreau să vorbesc mai mult, că ar însemna să spun lucruri care nu ar ajuta cu nimic, dar nu există un showbiz adevărat. Îmi pare rău sa spun asta, atâta timp cât artiştii de la noi, mor săraci şi fără pensii, e grav…

Care este artistul tău preferat?

Ooo, Michael Jackson. Este idolul meu, modelul meu, exemplul meu. Cel care m-a educat fără să ştie, m-a făcut modest, m-a făcut să iubesc şi să împart.

Michael Jackson – Billie Jean (Official Video)
Despre proiectul Alb Negru, ce ne poţi spune? Urmează piese noi?

Proiectul Alb Negru va suferi nişte modificări foarte tari. Este un plan la care lucrăm acum, dar vă asigur că va fi foarte apreciat şi iubit de public. Piesa nouă chiar zilele astea va ieşi. :)…Aşă că e de bine.

Alb Negru feat. Ralflo & Rares – Amandoi | Videoclip Oficial
Piesa nouă
Dacă în faţa ta ar fi acum un adolescent, ce sfat i-ai da?

Dacă în faţa mea ar fi un tânăr adolescent i-aş spune: să facă ce-i place şi ce-l hrăneşte, să muncească mult pentru a-şi împlini visul, să fie modest indiferent de cât de sus va ajunge, să aprecieze oamenii, dar cel mai important, să muncească pentru propriul vis. Nimeni nu o va face în locul lui.

Sunt persoane care tot timpul au ceva de adăugat sau de comentat, cum reacţionezi la critici?

Criticile şi observaţiile răutăcioase vin la pachet cu momentul în care devii cunoscut. Trebuie să-ţi asumi că nu toată lumea te place, că nu toţi iubesc muzica sau emisiunile tale. Eu răspund civilizat la toate criticile, încerc să le explic anumite lucruri şi să-i fac să înţeleagă că şi dacă nu mă plac, nu trebuie să mă urască. E de ajuns să schimbe postul sau să nu asculte muzica mea. 🙂

La final, Andrei Ştefănescu ne-a transmis:

Acesta a fost interviul cu Andrei. Vă mulţumim!

247 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.