,,Cealaltă ea’’ este cel mai nou single pe care Amna l-a lansat astăzi în coloborare cu Dorian Popa.

Cei doi artişti se află deja la cea de-a treia colaborare. Melodia este însoțită de un videoclip plin de emoție, ce are la bază o poveste între el, ea și „cealaltă ea’’. Piesa este compusă de Amna, Robert Toma și Alex Parker și transmite faptul că dragostea nu își alege un moment anume, ci pur și simplu apare în viețile noastre.

Videoclipul piesei a fost filmat într-un cadru intim, la malul Mării Negre, iar Amna joacă rolul femeii îndrăgostite, care nu acceptă ca bărbatul iubit să se gândească în continuare la ,,cealaltă ea’’.

„Este extraordinar cum vocile noastre se îmbină de fiecare dată și avem această chimie muzicală puternică. «Cealaltă ea» este a treia colaborare cu Dorian, în care am foarte mare încredere. Piesa este despre women empowerment, despre acele femei care nu acceptă să fie trei în relație, care se respectă și merg înainte, pentru că merită mult mai mult. Pentru videoclip, am mers la mare, a fost un moment impresionant. Îmi era foarte dor să simt că îmi reiau viața de dinainte de carantină, să îmi văd echipa și să lucrăm din nou ca înainte”, susţine artista.

AMNA feat. Dorian Popa – Cealaltă ea

Amna este o prezență aparte în industria muzicală. A ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei ,,Tell me why”, care a reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat colaborări de succes cu Adda – ,,Fără aer”, What’s UP – ,,Arme”, Robert Toma – ,,În oglindă” și Dorian Popa – ,,Nu poți să mă uiți”.

Dorian Popa este un actor de televiziune și cântăreț român, care a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul ,,Pariu cu viata”. De asemenea, artistul a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hâtz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), „Buze” (feat What’s UP), „Bună, ce mai zici?”şi „Sare pe rană” (feat Ruby).

AMNA feat. Dorian Popa – Cealalta ea (Official Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.