Mira a lansat de curând cea mai nouă melodie, care se va regăsi pe primul album din cariera sa.

Artista a lucrat împreună cu Alexandru Pelin, Florian Rus şi Maria Voiculescu la versuri, iar de producţie s-au ocupat Radu Pârvulescu şi Alex Pelin.

Piesa se numește O privire și prezintă povestea a doi oameni care luptă pentru iubirea lor. În videoclip cântăreaţa scoate în evidență cât de puternică este dragostea prin versurile sale şi prezintă povestea femeii care ar face orice pentru persoana iubită.

Sunt tare fericită să împart cea de-a treia piesă de pe album, o altă experiență de viață trăită. Vă prezint o poveste dintre doi oameni care au luat-o pe drumuri separate, dar care par să nu treacă niciodată peste ce au trăit împreunăSe întorc unul către celalalt ori de câte ori privirile li se intersectează. Alexandru Pelin și Florian Rus sunt cei care m-au ajutat să pun în versuri această poveste, iar regizorul Kobzon este cel care a făcut ca acest clip să arate ca un scurt metraj ”, mărturiseşte artista.

Mira a devenit cunoscută în urma participării sale la show-ul „Vocea României”, din 2012, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Ulterior, ea a ales să colaboreze cu Cat Music, iar în 2015 s-a bucurat de un succes remarcabil cu piesa „Fete din Balcani”, un featuring cu Skizzo Skillz şi Corina.

MIRA – O privire (Official Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.