Astăzi stăm de vorbă cu Jador, cel mai popular concurent de la Puterea Dragostei. Ne împărtăşeşte detalii din experienţele sale de până acum, celebritate, noua piesă, dar şi despre timpul petrecut în Turcia, în cadrul emisiunii.

Cum s-a schimbat viaţa ta după participarea la emisiunea ,,Puterea Dragostei”?

După ,,Puterea Dragostei”, viaţa mea s-a schimbat în bine, după cum aţi observat şi voi sunt unul dintre cel mai iubit şi controversat concurent. Am colaborat chiar şi cu artişti din muzica pop, cum ar fi Lino şi cei de la Golden Boy Society.

Jador la Puterea Dragostei
Care era atmosfera din culisele emisiunii? Atunci când nu erai la filmari, ce activităţi aveai?

Când nu eram la fimări mă duceam şi căutam gagici cu Bogdan Mocanu, făceam vlogguri, ne căutam haine că erau ieftine, mâncam mâncare pentru că era bună, mai chemam fetele şi fanii pe la hotel. Şi cam atât 🙂

Te-ai gândit să te mai întorci în emisiune?

Da, m-am gândit să mă întorc în emisiune, dar acum nu mai am de ce şi nu îmi permite nici timpul. Iubirea este afară, din punctul meu de vedere acolo este altceva.

Ce părere ai despre ce se întâmplă acum în casa ,,Puterea Dragostei”, despre concurenţii rămaşi în emisiune? Cine crezi că va câştiga Sezonul 2 şi de ce?

Nu ştiu ce se întâmplă acum la Puterea Dragostei, pentru că nu mă uit, dar în general am o părere bună despre toţi cei care au rămas acolo. Cred că Sezonul 2 o să-l câştige Livian şi Ella, pentru că Ella a plâns pe acolo, iar Livian este foarte apreciat.

Ai mai păstrat legătura cu ceilalţi participanţi? Şi dacă da, cu cine?

Da, am păstrat legătura cu toţi cei care sunt acum în casă şi care nu mai sunt, suntem foarte buni prieteni. În special, cu Bogdan Mocanu, care este prietenul meu cel mai bun.

De curând, ai lansat noua piesă ,,Nu eşti cuminte”. Ce ne poţi spune despre aceasta?

Este cea mai tare, am muncit mult la clip şi se vede, este altceva. Piesa este făcută de DeSanto 100 %.

Te-ai gândit vreodata că o să ai succes aşa de mare la public? De unde ai moştenit talentul?

Da, m-am gândit că o să cânt, dar nu la nivelul ăsta aşa de mare. Talentul este de la părinţi, la mine în familie cântă toată lumea, de la fraţi până la surori.

Cum te-a schimbat celebritatea?

M-a făcut să fiu mult mai sincer, unii poate le maschează, dar eu spun lucrurile pe faţă, sunt nebun. :)))

Cu ce îşi ocupă timpul Jador în această perioadă?

Această perioadă pentru mine este full, lucrez la multe melodii, dau drumul la melodii una după alta, pentru că trebuie să le oferim oamenilor ceea ce vor, adică muzică.

Ce minciună spui cel mai des?

Minciuna cea mai des folosită este asta: ,,Da, îmi placi, chiar îmi place de tine. Vreau o relaţie de durată” :)))

Spune-mi 3 lucruri care te fac întotdeauna să zâmbeşti

Banii, distracţia şi gagicile. 🙂

Sunt persoane care tot timpul au ceva de adăugat sau de comentat, cum reacţionezi la critici?

Eu asta cu criticile o văd aşa: sunt persoane care mă iubesc şi care aşteaptă ceva de la mine , iar eu le înşel aşteptările. Nu poţi să îi mulţumeşti pe toţi, să fiu cum vor ei, îţi dai seama, eu sunt în felul meu. Dar în general, eu cred că aceste critici vin de la oamenii care mă iubesc, dar pe care i-am supărat.

Acesta a fost interviul cu Jador. Vă mulţumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.