,,Dragul meu” este scrisoarea de dragoste a tuturor fetelor care au fost dezamăgite într-o relație. Este mesajul lor către partenerii care au promis veșnicia, dar care au plecat din relație lăsând regrete și vise năruite.

Noua piesă a cântăreței a fost lansată în Ajunul Crăciunului și este una sensibilă, în care cu siguranță multe fete se vor regăsi și se vor gândi la persoana care a plecat, despre care încă se întreabă dacă se va întoarce sau nu.

,,Aproximativ acum 2 ani, am cunoscut un om super talentat, Fofo( FLORIN ACSINTE ). Mi-a aratat o piesă pe care a compus-o, m-a întrebat daca aș vrea să o cânt . . .,,DA, VREAU!” Întâmplarea face că amândoi am trecut prin acea etapă a vieții, în care am pierdut pe cineva drag… Deci da, universul lucrează cum știe el mai bine… sunt încântată să lansez această piesă, va urma și un clip❤️! La această piesă am lucrat împreună cu Mihai Grecan și Fofo. Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături și mă susțin să îmi scot muzica”, a declarat AVA.

De muzica celui mai nou single al AVEI s-a ocupat artista însăși alături de Florin Acsinte (Fofo) care a scris și versurile. Orchestrația a fost realizată de Florin Acsinte și Mihai Grecan, care a realizat și Mix&Master-ul. Nu în ultimul rând, producătorul executiv este Casa de Producție – Sonus Records.

AVA este artista a cărei piesă, ,,Divided love” s-a auzit pe marile radiouri din Asia. De asemenea, s-a remarcat la Vocea României în anul 2014 și în 2018, când și-a lansat single-ul de debut – ,,Fluturi în stomac”.

,,Emoții” este al doilea EP din carieră după debutul cu ,,27”. În prezent, AVA are propria școală de canto – Music City și este cea care a pus bazele label-ului Sonus Records alături de Mihai Grecan.

AVA – Dragul meu |Official Audio|

3 Comments

 • Rastrear Celular, 08/02/2024 @ 16:58

  Isso pode ser irritante quando seus relacionamentos são interrompidos e o telefone dela não pode ser rastreado. Agora você pode realizar essa atividade facilmente com a ajuda de um aplicativo espião. Esses aplicativos de monitoramento são muito eficazes e confiáveis ​​e podem determinar se sua esposa está te traindo.

 • Rastrear telefone, 10/02/2024 @ 23:10

  Monitore o celular de qualquer lugar e veja o que está acontecendo no telefone de destino. Você será capaz de monitorar e armazenar registros de chamadas, mensagens, atividades sociais, imagens, vídeos, whatsapp e muito mais. Monitoramento em tempo real de telefones, nenhum conhecimento técnico é necessário, nenhuma raiz é necessária.

 • Iron scrap processing services, 16/03/2024 @ 23:23

  Metal reuse operations Ferrous material recycling demand Iron metal waste

  Ferrous material CSR strategies, Iron recycling and reclaiming solutions, Metal waste utilization and trading

Leave a Reply

Your email address will not be published.