Ed Sheeran și-a surprins fanii, atunci când a lansat o piesă alături de Taylor Swift. Aceasta se numește „The Joker and The Queen” și ne aduce aminte de o altă melodie pentru care artiștii au colaborat în urmă cu zece ani.

Single-ul se regăsește pe cel mai nou album al artistului, „=”, care a fost realizat anul trecut, pe 29 octombrie. Cei doi artiști cântă despre puterea pe care iubirea o are.

„Eu și Taylor ne-am întâlnit și am înregistrat prima noastră melodie în 2012, acum zece ani. Sunt atât de onorat să o am alături pe această piesă. Nu numai că este cea mai bună cântăreață/compozitoare din lume, dar este și o prietenă foarte apropiată, sunt foarte norocos să o am în viața mea. Pentru videoclipul muzical i-am luat pe copiii din melodia noastră <<Everything Has Changed>>, amândoi au crescut și acum au plecat la facultate”, a scris Ed Sheeran în mediul online.

Lansată acum 5 zile, piesa a strâns peste 11 milioane de vizualizări, semn că este pe placul fanilor. În videoclip, Ed și Taylor nu apar deloc, însă sunt întruchipați de doi tineri care seamănă foarte bine cu aceștia , El – „The Joker”, Ea – „The Queen”.

Aceasta este a cincea piesă lansată de către cei doi cântăreți îmrepună și toate colaborările lor de până acum s-au regăsit numai pe albumele lui Taylor.

Ed Sheeran – The Joker And The Queen (feat. Taylor Swift) [Official Video]

Leave a Reply

Your email address will not be published.