Universal Music, considerată cea mai mare familie de case de discuri din lume, a cumpărat întreaga dicografie a lui Sting pentru suma colosală de 300 de milioane de dolari.

Aceasta este suma relatată de către cei de The New York Times, însă nu a fost nici confirmată și nici infirmată de către artist sau de către Casa de Discuri Universal Music.

Discografia cântărețului este alcătuită atât din melodiile sale solo, cât și din cele compuse împreună cu The Police. Printre acestea se regăsesc: „Shape of My Heart”, „Every Breath You Take” și „Roxanne”.

Sting este un cântăreț, compozitor și actor din Anglia, fiind și cel care a fondat trupa The Police. De-a lungul carierei sale, a vândut peste 105 milioane de înregistrări și a câștigat mai multe premii, printre care se numără: 17 Premii Grammy, un Golden Globe și un Emmy.

Artistul a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame și a devenit unul dintre cei mai de succes cântăreți din toate timpurile.

De asemenea, anul acesta pe 15 martie, Sting urmează să concerteze la Cluj-Napoca, alături de basistul Joe Summer, fiul său.

Sting – Shape of My Heart (Official Music Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.