Mult au așteptat fanii această veste și iată că, în cele din urmă, a venit! Rihanna și A$AP Rocky sunt oficial părinți.

Artista a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu o săptămână, pe 13 mai, în Los Angeles. Deși nici Rihanna și nici A&AP Rocky nu au confirmat zvonurile, adevăraul se pare că acesta este.

„Mi-a fost mai greu să o ascund de prietenii mei, pentru că ei sunt în jurul meu, îmi cunosc obiceiurile. Ei sunt de genul: «Nu vrei să bei ceva? Nu fumezi?». Și mănânc toate lucrurile pe care nu sunt obișnuită să le mănânc.

Ei știu că urăsc dulciurile și, dintr-o dată, cer prăjituri și gogoși. Dar, în cele din urmă, a trebuit să las totul să iasă la iveală, iar ei au fost cu toții șocați, bineînțeles, așa cum a fost șocată și lumea”, a spus artista în urmă cu ceva timp.

Vestea sarcinii a fost dată la finalul lunii ianuarie, prin intermediul unor fotografii. Fotograful celebrităților de la Hollywood, Diggzy, este cel care a făcut ședința foto prin intermediul căreia artista și-a anunțat sarcina.

Zvonurile legate de sarcină au apărut încă din luna noiembrie, după ce Rihanna a plecat în Barbados, țara sa de origine.

Inside Rihanna’s Epic Vogue Cover Shoot | Vogue