Taylor Swift a primit un doctorat onorific în arte plastice la Universitatea din New York. Acest lucru a avut loc în cadrul ceremoniei de deschidere a școlii din Bronx, de pe Yankee Stadium.

„Ultima dată când am fost pe un stadion de această mărime, dansam pe tocuri și purtam un body strălucitor. Aș dori să mulțumesc NYU pentru că m-a făcut tehnic, cel puțin pe hârtie, un doctor.

Nu este genul de doctor pe care l-ai vrea prin preajmă în caz de urgență, cu excepția cazului în care urgența ta specifică ar fi că ai nevoie disperată să asculți un cântec cu un cârlig molipsitor și o secțiune de pod intens cathartică. Sau dacă urgența ta ar fi că ai nevoie de o persoană care poate numi peste 50 de rase de pisici într-un minut”, a spus Taylor Swift.

Datorită succesului pe care îl are pe plan muzical, Taylor Swift a fost invitată să vorbească în fața promoției 2022. Mai mult decât atât, artista a declarat că ea nu a avut parte de o experiență liceală așa cum este normal, deoarece era mereu plecată în turnee.

„Ea încă mai poate povesti poveștile ei despre cum a intrat pentru prima dată în industria muzicală. Toată lumea se poate identifica cu faptul că trebuie doar să faci tot posibilul pentru a ajunge acolo unde îți dorești”, a spus una dintre persoanele prezente la ceremonie.

Aretha Franklin, Clive Davis, Bill Clinton și Ed Sheeran se numără și ei printre persoanele care au primit aceeași diplomă precum Taylor Swift.

Taylor Swift delivers NYU commencement address