Anul acesta este unul plin de evenimente în ceea ce privește carierele asrtiștilor de pretutindeni. Jennfier Lopez a anunțat că va avea propriul ei documentar, intitulat ”Halftime”.

Lansarea va avea loc pe Netflix, luna viitoare, pe data de 14, iar Jennifer va vorbi despre publicitatea negativă căreia a trebuit să îi facă față din cauza a cea ce tabloidele scriau despre ea.

Primele secvențe din trailer o prezintă pe J Lo repetând pentru show-ul din 2020 din pauza de la Super Bowl.

„O parte din a fi un mare interpret este să fii conștient. Fac asta nu pentru un premiu. Fac asta pentru a mă conecta cu oamenii și a-i face să simtă lucruri, pentru că vreau să simt ceva. Toată viața mea, m-am luptat să fiu auzită, să fiu văzută, să fiu luată în serios. Chiar simt că viața mea este abia la început”, spune artista.

Producția este realizată de către Amanda Micheli care o prezintă pe J Lo în timp ce „reflectă asupra reperelor și evoluției sale ca artistă și navighează în a doua jumătate a carierei sale continuând să distreze, să împuternicească și să inspire”.

În urmă cu doar câteva săptămâni, am putut-o vedea pe Jennifer Lopez jucând alături de Maluma în filmul ”Marry Me”. Așadar, așteptările de la noul film cu Jennifer sunt la fel de mari, iar lansarea este așteptată cu nerăbdare.

Halftime | Jennifer Lopez | Official Trailer | Netflix