Stromae lansează cea de-a patra melodie – „Fils de joie”, care se regăsește pe cel mai nou album, „Multitude”.

Noul single vorbește despre prostituție și reprezintă totodată un omagiu adus unei națiuni fictive pentru lucrătorii sexuali și copiii lor.

Albumul „Multitude” a fost lansat pe 4 martie 2022 și aduce în atenția noastră subiecte destul de controversate. Piesa „Fils de joie” a fost compusă chiar de către artist, iar de videoclip s-au ocupat: Coralie Barbier, Henry Scholfield și Luc Van Haver.

Materialul discografic este alcătuit din 12 single-uri, iar aceasta este a patra. Până acum au mai fost lansate „L`enfer” și „Sante”, piese ce au ajuns în atenția fanilor extrem de repede, datorită temelor abordate.

Mai mult decât atât, cel mai nou material de studio al cântărețului, vine după ce pandemia l-a forțat să ia o pauză. Acesta și-a încărcat bateriile și promite să revină pe scena muzicală cu forțe proaspete și cu muzică bună.

Anul acesta urmează ca Stromae să susțină mai multe concerte în America de Nord, festivalul Coachella, dar și orașe importante precum: New York, San Francisco, Montreal, Vancouver sau Washington, aflându-se pe lista artistului belgian.

Stromae – Fils de joie (Official Music Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.