Cozanacul Grăsunel este o afacere de familie, care a pornit din pasiunea pentru a face cozonaci de casă. În spatele acestei afaceri se află două surori și mama acestora, care se ocupă de producerea produselor.

Intrați pe pagina celor de la Cozonacul Grăsunel aici: instagram.com/cozonaculgrasunel/

Pentru a afla mai multe despre această afacere de familie și despre rețeta celor mai buni cozonaci, le-am pregătit celor de la Cozonacul Grăsunel o serie de întrebări marca IdeaMan:

Cum a luat naștere afacerea voastră?

Cozonacul Grăsunel a luat naștere după multe laude aduse lui Chef Roxana Prodan de către prietenii și familia noastră. Chef Roxana pregătea în fiecare an de sărbători acești cozonaci. Acum a devenit o afacere de familie la care noi, cele două surori și părinții noștri, muncim cot la cot.

Pentru a face cei mai buni cozonaci, care este secretul?

Secretul nostru este că toate produsele pe care le preparăm sunt făcute din ingrediente 100% naturale. Astfel, acestea sunt mult mai savuroase și aromate față de alte produse de pe piață.

De câte feluri sunt cozonacii voștri? Ce sortimente aveți?

Am început cu un cozonac clasic cu umplutură de nucă și cacao, la care clienții pot adăuga rahat și/sau stafide. Ulterior, am creat cozonacul vegan și cozonacul cu ciocolată.

Am văzut că aveți tot felul de colaborări cu vedete. Care este cozonacul lor preferat?

Daaaaa și le mulțumim din tot sufletul pentru tot sprijinul acordat! Sunt persoane extraordinare pe care le adorăm și le apreciem foarte mult. Acestea preferă cozonacul clasic cu umplutură de nucă, cacao, rahat și stafide, dar și cozonacul vegan.

Ce alte bunătățuri mai faceți?

Mai preparăm plăcinte cu brânză, mere și nucă, chec cu zmeură și niște gogoși absolut delicioase cu ciocolată.

Ce mesaj le transmiteți cititorilor, unde vă pot căuta?

Cititorilor vrem să le mulțumim pentru timpul acordat și îi îndemnăm să guste din preparatele noastre. Aceștia ne pot căuta pe paginile noastre de Instagram și Facebook (Cozonacul Grăsunel), unde le vom răspunde la toate întrebările.

Dacă vreți să aveți pe masa de sărbători cei mai buni cozonaci, atunci nu mai stați pe gânduri și comandați-vă de la Cozonacul Grăsunel.

122 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.