Cea de-a doua piesă de pe cel mai nou EP al AVEI, surprinde chimia dintre parteneri și legătura strânsă dintre aceștia. Vrei nu vrei este despre tachinarea dintre el și ea, despre potrivirea și iubirea din priviri.

AVA & Dorian

Videoclipul îi prezintă pe AVA și Dorian într-un context urban unde comunică prin gesturi și priviri și unde simt fiorii dragostei la fel ca la începutul relației.

,,Mă bucur de faptul că am făcut o piesă împreună, că am făcut-o atunci când a fost natural şi am simțit să o facem şi cred că e un track foarte sincer despre doi oameni care se iubesc şi care iubesc muzica.” –  a declarat Dorian.

,,Emoții” este al doilea EP din carieră după debutul cu ,,27”. În prezent, AVA are propria școală de canto – Music City și este cea care a pus bazele label-ului Sonus Records alături de Mihai Grecan.

,,Mi-am dorit foarte mult această colaborare și uite că a venit momentul ei. Este o piesa cu un vibe pozitiv, reală, care descrie o relație dintre 2 tineri ce împart iubirea sub toate formele ei.” – a mărturisit AVA.

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care până să se dedice carierei sale solo a colaborat cu artiști precum: Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sișu, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru și Smiley, alături de care a colaborat timp de 6 ani.

Scenă din videoclipul ,,Vrei nu vrei”

Dorian este compozitor și artist, bine-cunoscut pentru proiectul Shoeba, care a câștigat discul de aur pentru vânzările internaționale, pentru hitul din 2014 – ,,Mare Albastră”, dar și pentru colaborările din industria muzicală alături de Smiley, Alexandra Stan, Shift, Sore, Feli, Andra și mulți alții.

De asemenea, de muzica celui mai nou single al AVEI s-a ocupat artista însăși alături de Dorian Micu și Alexandru Radu (Chopin), iar versurile au fost scrise de Alxandru Radu și Dorian Micu. Piesa este produsă de Alexandru Radu (@kiwisounds), iar producătorul executiv este Casa de discuri Sonus Records.

AVA – Vrei nu vrei feat. Dorian |Official Video|

5 Comments

 • Rastrear Teléfono Celular, 08/02/2024 @ 06:30

  Rastreador de teléfono celular – Aplicación de rastreo oculta que registra la ubicación, SMS, audio de llamadas, WhatsApp, Facebook, fotos, cámaras, actividad de Internet. Lo mejor para el control parental y la supervisión de empleados. Rastrear Teléfono Celular Gratis – Programa de Monitoreo en Línea. https://www.xtmove.com/es/

 • Rastrear teléfono, 10/02/2024 @ 22:09

  Instalación simple y descarga gratuita, no se requieren conocimientos técnicos y no se requiere raíz.Grabacion de llamadas, Grabacion de entorno, Ubicaciones GPS, Mensajes Whatsapp y Facebook, Mensajes SMS y muchas características mas. https://www.mycellspy.com/es/tutorials/

 • Iron scrap yard facility, 14/03/2024 @ 11:18

  Metal recycling supply Ferrous material processing unit Iron reprocessing and reclaiming

  Ferrous material market forecasting, Iron scrap industry trends, Scrap metal resource recovery

 • Iron salvage yard services, 18/03/2024 @ 03:37

  Scrap metal analysis Ferrous material tracking Iron scrap reclamation center

  Ferrous metal recycling trends, Iron waste reclaiming services, Metal processing services

 • safetoto15, 04/04/2024 @ 13:36

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트

Leave a Reply

Your email address will not be published.