După ce a părăsit trupa One Direction, Harry Styles a apelat la ajutor de specialitate, însă, la început, a fost extrem de reticent cu privire la acest lucru.

„Am crezut că înseamnă că ești distrus”, a declarat el pentru Billboard. Am vrut să fiu cel care să poată spune că nu am avut nevoie de ea”, a spus artistul.

Cu toate acestea, după ce și-a făcut curajul necesar și după ce a apelat la ajutorul de specialitate, Harry Styles a înțeles importanța terapiei și a văzut că aceasta i-a permis să vadă în el lucruri de care nu era conștient până în acel moment.

„Cred că a accepta să trăiești, să fii fericit, să suferi în extreme, asta este cel mai viu lucru pe care îl poți fi. Să pierzi plânsul, să pierzi râsul – nu cred că există nicio modalitate, nu cred, de a te simți mai viu decât atât”, a mai spus fostul membru One Direction.

Mai mult decât atât, Harry a vorbit și despre presiunile cărora artiștii sunt expuși, mărturisind că dorința de a fi perfect și de a fi acel ceva nou nu doar că duce la epuizare, dar îi face pe artiști să nu fie foarte inspirați atunci când trebuie să facă o alegere importantă.

Harry Styles – As It Was (Official Video)