Janet Jackson este o compozitoare, cântăreață, actriță și dansatoare din America. Aceasta s-a făcut remarcată datorită stilurilor R&B, dance, pop, hip hop, rock și funk.

Titlul de ”pop icon” i-a fost atribuit odată cu lansarea albumelor cu numerele trei și patru, intitulate ”Control” și ”Rhythm Nation 1814”. La finalul anilor 1990, aceasta a fost numită de către Billboard a doua cea mai de succes artistă a decadei, prima fiind Mariah Carey.

În anul 2004, aceasta a cântat în pauza de la Super Bowl. De asemenea, de-a lungul carierei sale, sora lui Michael Jackson a vândut peste 100 de milioane de albume și este una dintre cele mai bine vândute artiste din întreaga lume.

Mai mult decât atât, Janet Jackson a câștigat foarte multe premii, printre care se numără: 5 Grammy Awards, 11 American Music Awards, 11 Billboard Music Aeards, 8 Guiness World Records și a primit și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Aceasta a lansat 11 materiale de studio, ultimul apărând în anul 2015 și a jucat în mai multe multe producții cinematografice, precum: ”Good Times”, ”Why Did I Get Married?”, ”Fame” și ”Poetic Justice”.

SUPER BOWL 38 (XXXVIII) 2004 HALFTIME SHOW FULL – JANET JACKSON, JESSICA SIMPSON, JUSTIN TIMBERLAKE