Se pare că duetul lui Harry Styles cu Shania Twain, susținut în cadrul Coachella 2022, ar putea fi punctul de lansare al artistului britanic în muzica country.

Aceasta nu este prima dată când Harry Styles cântă piese country. Acesta a mai avut un duet cu Kacey Musgraves și a mai interpretat și piesa ”Girl Crush”, lansată, inițial, de Little Big Down. Cu toate acestea, Harry Styles nu pare să renunțe la dorința de a lansa mai multe melodii în stilul country.

Harry Styles și-a început cariera muzicală în anul 2010, atunci când a participat la emisiunea-concurs ”The X Factor”. După eliminarea sa, acesta a intrat în trupa One Direction care, în timp, a devenit una dintre cele mai de succes trupe de băieți din toate timpurile.

Acesta și-a lansat primul album în anul 2017 și s-a intitulat ”Harry Styles”. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în Statele Unite ale Americii și în Marea Britanie. De-a lungul carierei sale, artistul a câștigat mai multe premii, printre care se numără: 2 Brit Awards, un Grammy Award, un Ivor Novello Award și un American Music Award.

Coachella 2022: Harry Styles Brings Out Shania Twain for SURPRISE Duet!