Ești fan Harry Styles și locuiești în Australia sau în Noua Zeelandă? Atunci, știrea asta este pentru tine. Harry Styles va susține concerte în cinci orașe chiar anul viitor, iar totul se va desfășura în cadrul turneului ”Love On”.

Aceste concerte sunt reprogramate, deoarece pandemia l-a obligat pe artist să renunțe la ele. În anul 2015, Harry a mai cântat în Australia, atunci când făcea parte din trupa One Direction. Acum, îl vei putea pe Harry astfel:

  1. 20 februarie 2023- Perth, HFB Park
  2. 24 februarie- Melbourne, Marvel Stadium
  3. 28 februarie- Gold Coast, Metricon Stadium
  4. 3 martie- Sydney, Accor Stadium
  5. 7 martie- Auckland, Mt Smart Stadium

Până atunci, te poți bucura de cea mai nouă piesă a sa, ”As it Was”. ”As It Was” a debutat pe prima poziție în Billboard Hot 100, în Global 200 și în topurile mari din alte țări, în același timp.

Single-ul a mai debutat pe primul loc în: Australia, Belgia, Canada, Danemarca, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israeal, Lituania, Olanda, Mexic, Noua Zeelandă, Slovacia, Suedia, Elveția. De asemenea, a mai intrat în top 10 în: Croația, Republica Cehă, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Islanda, India, Italia, Norvegia, România, Singapore, Africa de Sud și Spania.

Harry Styles – As It Was (Official Video)