Nume mari din industria muzicală au luat parte la MTV VMA 2021, iar unele dintre ele au plecat acasă cu trofeele mult așteptate.

MTV VMA 2021

La vârsta de doar 18 ani, Olivia a plecat acasă cu trofeul pentru „Piesa Anului”, primit pentru single-ul „Drivers License”.

Olivia Rodrigo Won “Song Of The Year” LIVE ON VMAs 2021

 „În primul rând, vreau să vă mulțumesc vouă, fanilor. A fost cel mai magic an din viața mea și asta se întâmplă numai datorită vouă. Vă mulțumesc atât de mult! Le mulțumesc celor de la VMA și tuturor celor care m-au ajutat să înregistrez albumul “Sour”. Vreau să dedic acest premiu tuturor celorlalte fete care compun piese la ele în dormitor”, a spus artista.

Printre ceilalți câștigători s-au mumărat: BTS, Justin Bieber, Billie Eilish, Lil Nas, Ed Sheeran, Cardi B, The Weeknd, Megan Thee Stallion, Ariana Grande, Taylor Swift, Dua Lipa, Bruno Mars, Doja Cat, Miley Cyrus, Maroon 5, Jonas Brothers și mulți alții.

Justin Bieber ft. The Kid LAROI Perform “Stay” & “Ghost” | 2021 VMAs | MTV

Legendara Madonna a fost cea care a deschis gala de anul acesta, șocându-i pe toți cei prezenți cu apariția ei.

Madonna Shocks Crowd w/ Cheeky 2021 MTV VMAs Appearance

Și JLo i-a uimit pe cei de la MTV VMA cu apariția ei încântătoare, dar și cu frumusețea unică pe care artista o înfățișează la cei 52 de ani.

JLo la MTV VMA 2021

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.