Met Gala este unul dintre cele mai mari evenimente de fashion din lume și a fost așteptat cu sufletul la gură anul acesta, mai ales că, în 2020, nu a avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Met Gala 2021

Vedetele din industria muzicală ce s-au remarcat la Met Gala au fost: Shawn Mendes, Jennifer Lopez, Rihanna, Billie Eilish și Lil Nas.

2021 Met Gala: Rihanna and A$AP Rocky Make Red Carpet Debut as a COUPLE (Exclusive)

Met Gala, cunoscută și ca The Costume Institute Gala, este un eveniment caritabil ce se ține în fiecare an, fondurile strânse fiind donate Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

Evenimentul are loc, în mod obișnuit, în luna mai, dar anul acesta s-a desfășurat pe data de 13 septembrie. Tematica acestui an a fost „In America: A Lexicon of Fashion”.

Billie Eilish s-a insipirat din ținutele lui Marilyn Monroe, dar și din ale lui Grace Kelly și a transmis un mesaj prin care cere oprirea abuzurilor asupra animalelor: „A fost o onoare să port această rochie știind că, de acum înainte, Oscar de la Renta nu va mai folosi blănuri în creațiile sale!!! . Rog toți designerii să urmeze acest exemplu”.

Billie Eilish la Met Gala 2021

Mai multe ținute ale celor mai mari vedete internaționale, le puteți urmări chiar aici:

Met Gala 2021 Red Carpet Arrivals

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.