Haideți să aflăm împreună ce mai face artista Ellie White, cu ce proiecte noi ne va surprinde și cum a trecut peste perioada în care a aflat că este infectată cu virusul anului 2020.

Foto: Arhiva personală
Te-ai făcut remarcată alături de DJ Project. Îți mai aduci aminte de perioada de început a carierei tale? Cum erau acele vremuri?

Într-adevăr, cu băieții de la DJ Project am cunoscut succesul. Pe atunci, totul era plin de farmec, de nou și de frumos. Orice lucru pe care îl făceam, fiecare concert nou era un lucru extraordinar, minunat, un vis împlinit.

Dj Project – Soapte (Official Music Video)
Spune-ne care este piesa ta de suflet.

Am foarte multe piese care mi-au atins sufletul și mi-au rămas acolo, în funcție de momentul în care mi-au fost alături. Nu m-aș putea opri la una singură, pentru că fiecare piesă ascultată are o poveste și o anumită emoție.

Care este cel mai frumos sentiment pe care l-ai trăit de când eșți mamă?

Cele mai frumoase momente au fost atunci când mi-am ținut copiii în brațe pentru prima dată. Nici un alt sentiment nu se compară cu acela de a-ți tine copilul în brațe în primele lui secunde din viață.

Dar cea mai frumoasă amintire pe care o ai alături de copiii tăi?

Atâtea amintiri și sunt așa mici…Fiecare realizare a lor este o amintire minunată…Primul gângurit, primul pas, prima masă solidă, prima băiță…Sunt prea multe pentru a le enumera pe toate.

Ellie alături copiii ei.
Ce nu ai schimba niciodată la tine?

Nu mi-aș schimba percepția. Prin natura mea de zodie visătoare, văd bunătatea în fiecare om. Mă înșel de multe ori și mă trezesc decepționată, dar nu aș vrea să îmi pierd această percepție. Vreau să văd în continuare bunătatea în fiecare persoană și în fiecare situație… Altfel, lumea ar fi foarte tristă.

Există vreun loc din care te încarci cu energie?

Cred că o să ți se pară ciudat, dar locul în care mă încarc cu energie de fiecare dată este mașină, la volan, la drum lung. Acolo, singură cu gândurile mele, trec prin toate emoțiile și de fiecare dată ajung la destinație mult mai pozitivă și ,,energizată”.

Știm că tu ai și un blog (elliewhite.ro/). Îți place să scrii? Ce subiecte abordezi în cadrul rubricilor tale?

Într-adevăr, am un blog pe care scriu de câțiva ani. Abordez subiecte de zi cu zi, fie că sunt legate de stilul de parenting, de muzică, fashion, sport și alimentație sănătoasă sau chiar subiecte sociale, le abordez cam pe toate.

Cum îmbină Ellie White, rolul de soție, mamă, cu cel de artistă?

Uneori se îmbină la perfecție, alteori devine obositor. I take it day by day.

Ai avut tot timpul susținerea soțului tău, în proiectele pe care le-ai realizat?

Sigur că da. El a fost alături de mine de când am hotărât să pornesc în cariera solo. Mi-a fost prieten, manager, iubit, critic și suporter.

Ellie White & soțul ei.
Cine este cel mai mare critic al tău?

Eu sunt o persoană mai dificilă să spunem… Accept greu criticile și ,,sfaturile” venite din partea persoanelor neacreditate. Criticul meu cel mai mare sunt eu. Trebuie în primul rând să mă mulțumesc pe mine, ca să pot crede cu adevărat în ce cânt, ce zic, ce scriu. De multe ori sunt mai dură cu mine decât oricine altcineva, dar așa sunt eu.

Cum ai reacționat atunci când ai aflat că eșți infectată cu virusul (Covid-19)? Ce sfat le-ai da oameniilor?

În momentul în care am primit confirmarea virusului, deja trecuse ce a fost mai rău în cazul meu. De atunci am stat în carantină ținută doar de bunul simț și de lege. Pot spune cu sinceritate că am avut noroc de o formă ușoară.

Sportul face parte din programul tău zilnic?

Mi-a plăcut mișcarea dintoteauna, însă anul acesta, din cauza faptului că am fost obligați să stăm în casă, am insistat mai mult pe fitness și am început să cochetez cu yoga, iar acum deja am ajuns la un nivel mediu spre avansat, zic eu, în ceea ce privește yoga.

Foto: Arhiva personală
Ascultă și tu mesajul pe care îl transmite Ellie pentru IdeaMan și cititori:
Mesajul de la Ellie White.

Leave a Reply

Your email address will not be published.