Cel mai așteptat sezon al anului este chiar după colț. Urmează cea mai frumoasă săptămână din toate de până acum și noi v-am pregătit un top al celor mai frumoase melodii de Crăciun.

Mariah Carey – ,,All I Want For Christmas Is You”

Mariah Carey este una dintre cele mai iconice artiste ale tuturor timpurilor, fiind supranumită și ,,Regina Crăciunului”. Fără doar și poate, cel mai cunoscut hit al ei este ,,All I Want For Christmas Is You”, care este nelipsit din playlist-urile de Crăciun. Lansată în anul 1994, melodia este una dintre cele mai apreciate melodii ale acestui sezon, având peste 800 de milioane de vizualizări.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You (Official Video)

Wham! – ,,Last Christmas”

Piesa ,,Last Christmas” a fost lansată în anul 1984. Succesul ei a fost atât de răsunător, încât mulți alți artiști au cântat-o de-a lungul timpului. Melodia a ajuns pe locul 1 în Slovenia, Danemarca și în Suedia și pe locul 2 în Belgia, Olanda, Germania, Ungaria și în multe alte țări.

Wham! – Last Christmas (Official Video)

Ariana Grande – ,,Santa Tell Me”

Ariana Grande este idolul multor tinere. Datorită timbrului vocal, a reușit să se impună în industria muzicală extrem de repede și a adunat sute de milioane de fani. Melodiile sale sunt difuzate peste tot, iar albumele sale se vând cât ai clipi.

,,Santa Tell Me” este un alt hit indispensabil în această perioadă. Melodia a apărut în anul 2014 și a fost inclusă pe EP-ul ,,Christmas Kisses”. Single-ul a ajuns în top 10 în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda și în multe alte țări.

Ariana Grande – Santa Tell Me

Céline Dion – ,,So This Is Christmas”

Céline Dion nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista este una dintre cele mai talentate cântărețe din toate timpurile, iar vocea sa este una inconfundabilă. Cu peste 200 de milioane de discuri vândute în toată lumea, cântăreața a reușit să ajungă la inimile fanilor de pe tot globul.

,,So This Is Christmas” este piesa prin care artista le urează toate cele bune fanilor, mulțumindu-le pentru tot sprijinul oferit.

Celine Dion – So This Is Christmas

Justin Bieber – ,,Mistletoe”

Numele lui Justin Bieber nu este străin nimănui. Artistul din spatele piesei ,,Baby” se bucură de un real succes, fiind prima persoană care a avut șapte piese number 1 de pe un album de debut. Albumul ,,My World 2.0” a ajuns pe locul 1 în Billboard 200.

Melodia ,,Mistletoe” a fost lansată în anul 2011 și inclusă pe albumul special de Crăciun, ,,Under The Mistletoe”. Piesa a intrat în top 10 în Danemarca, Norvegia și Canada.

Justin Bieber – Mistletoe (Official Music Video)

Leona Lewis – ,,One More Sleep”

Leona Lewis a devenit cunoscută după ce a câștigat unul dintre sezoanele X Factor UK. Interpretarea piesei care a ajutat-o să câștige, ,,A Moment Like This”, a ajuns pe locul 1 în UK Singles Chart și i-a adus un contract de 1 milion de dolari.

,,One More Sleep” a fost lansată în anul 2013 si a fost inclusă pe primul său album cu piese de Crăciun, intitulat ,,Christmas, with love”. Piesa a avut un succes foarte mare, încât cei din UK au spus că este una dintre cele mai ascultate melodii dedicate acestei sărbători.

Leona Lewis – One More Sleep

Sia – ,,Snowman”

Piesa ,,Snowman” a fost lansată în anul 2017 și este una dintre melodiile preferate ale acestei sărbători. Artista încearcă să le ridice morarul celor care se simt mai puțin norocoși, exprimându-și iubirea prin versuri.

Sia – Snowman

Johnny Mathis – ,,It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”

Piesa ,,It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” a fost scrisă în anul 1951 și, de-a lungul timpului, a fost înregistrată de mulți alți artiști. În ciuda celor aroape 70 de ani de când există, hit-ul este unul dintre cele mai ascultate în această perioadă.

Johnny Mathis – It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

BRENDA LEE – ,,Rockin’ Around the Christmas Tree

În anul 1958, artista a lansat piesa ,,Rockin’ Around the Christmas Tree”, care s-a vândut în peste 25 de milioane de copii. Brenda Lee a înregistrat piesa la doar 13 ani, rămând un mare hit chiar și acum.

BRENDA LEE – Rockin’ Around the Christmas Tree

Michael Bublé – Santa Claus Is Coming To Town

Cariera lui Michael Bublé a luat amploare datorită primului său album, care a ajuns pe locul 1 în Canada și în UK. Albumul din 2005, ,,It’s Time” și cel din 2007, ,,Call Me Irresponsible” i-au adus un succes internațional.

Piesa a fost înregistrată în anul 1934 și mulți artiști au decis să facă și ei același lucru. ,,Santa Claus Is Coming To Town” este una dintre cele mai iconice melodii de Crăciun, fiind considerată una dintre cele mai bune piese pentru această perioadă.

Michael Bublé – Santa Claus Is Coming To Town
Așadar, te invităm să asculți acest top alături de familia ta și să te bucuri de spiritul sărbătorilor! Crăciun fericit tuturor!

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.