Vă prezentăm un interviu cu Marius Crăciun, un tânăr foarte ambiţios, pasionat de sport, care a reuşit să-şi depăşească limitele.

Cum s-a schimbat viața ta după participarea la emisiunea ,,Ferma Vedetelor”?

Viața mea după participarea la reality-show-ul Ferma Vedetelor s-a schimbat radical. Acum lumea mă oprește pe stradă să facă poze cu mine, mă salută, mă felicită persoane pe care le întâlnesc pentru prima dată în viaţa mea. Sunt persoane care empatizează cu mine si îmi dau o energie frumoasă, felicitându-mă din suflet. Copiii se bucura când mă văd pe strada sau le răspund pe Instagram. E frumos să ies cu persoane publice pe care le vedeam eu înainte la tv şi le urmăream cu drag.

Marius Crăciun la Ferma
Te aşteptai să ajungi până în Finală şi să câştigi competiţia?

Nu mă așteptam să ajung până în finală, având adversari puternici încă de la începutul competiției. Îmi doream enorm să ajung până în finală şi să câștig, iar asta m-a ajutat să trag şi mai tare de mine şi să dau tot ce pot pentru a-mi îndeplini visul.

Care dintre cele două experiențe ți-a plăcut mai mult, ,,Ferma Vedetelor” sau ,,Ninja Warrior”?

Ninja Warrior mi-a placut enorm şi am trăit cea mai tare experienţă sportivă vreodată şi emoții de nedescris cu o adrenalină maximă pe care aş repeta-o mereu. ,,Ferma” a fost o experienţă plină cu de toate, emoții, frig, muncă multă, foamete, prietenii, strategii, iar cu astea te întâlnești o dată în viaţa şi la fel şi cu oamenii pe care i-am întâlnit acolo şi m-am împrietenit. Comparația este diferită, dar plăcută în ambele.

Marius la Ninja Warrior
Marius Crăciun a ajuns până în finala emisiunii ,,Ninja Warrior”
Spune-mi 3 lucruri pe care oamenii nu le știu despre tine.

Îmi place să construiesc, să fac graffiti şi uneori plimbări de unul singur.

Când a început pasiunea ta pentru sport? De ce ai ales să practici judo?

Pasiunea mea pentru sport a început încă de când aveam o vârsta fragedă. Îmi placeau filmele cu ,,bătăi”, mai ales cele cu Van Damme, iar de atunci mi-am dorit să fac un sport de contact şi un prieten mi-a propus să merg cu el la judo, iar de când am intrat în sala de antrenament, am rămas surprins de tot ce era acolo, antrenor, sportivi şi de atunci am practicat cu cea mai mare dorință de a ajunge cel mai bun.

Foto: Arhivă persoală
Marius la judo
Ai vreun model sau pe cineva care te inspiră în viața de zi cu zi?

Nu am un model anume, dar mereu iau ce este mai bun de la fiecare şi mă modelez pe mine. Îmi construiesc propria personalitate. Eu sunt modelul meu.

Care sunt planurile tale din prezent. Dar din viitor? 

Planurile mele din prezent sunt aproape finalizate. Ieri am terminat de susținut examenul final de disertație pe care l-am absolvit cu 10 şi am lucrat o perioadă de timp la această lucrare fiind în strânsă legătură cu domeniul în care lucrez (Marketing/management). Planurile mele sunt mereu de a mă dezvolta personal, profesional, de a avansa tot timpul şi a progresa, atât în cunoștințe personale, cât şi profesionale. Îmi place să mă bucur mereu de timpul liber şi să călătoresc în locuri unde nu am mai fost până acum.

Unde te vezi peste 10 ani?

Peste 10 ani mă văd alături de familia mea şi copii mei, într-o casă pe care o vom construi împreună, după ce mă voi realiza din cariera mea cu aptitudinile sportive şi cunoștințele dobândite.

Ai mai păstrat legătura cu cei de la Ferma Vedetelor. Şi dacă da, cu cine?

Am păstrat legătura cu cei de la Ferma, aceștia fiind Diana Belbiță, Remus Boroiu, Carmen Negoiță, Jorge şi Otniela. Pe lângă aceștia mă înţeleg foarte bine şi cu Morosanu, chiar ne-am distrat împreună la festivalul Untold din 2019.

Povesteşte-ne un moment din viaţa ta care te-a marcat.

Un moment marcant din viaţa mea a fost la vârsta de 8 ani, după ce am căzut de la o înălţime de 10 m dintr-un copac, în timp ce mă jucam cu prietenii mei. În urma căzăturii am rămas inconștient, ajungând la spital fără a mai putea respira foarte bine. Mi-am revenit în 2 săptămâni şi totul a fost în regula, nu am păţit nimic care să mă afecteze pe parcursul vieții. De atunci mi-am spus că Dumnezeu mă iubeşte şi că sunt un luptător în viaţa de zi cu zi, în orice acţiune şi în tot ceea ce fac. Asta am văzut şi îmi este demonstrat chiar şi în prezent prin rezultatele mele.

Daca în faţa ta ar fi acum un adolescent, ce sfat i-ai da?

Oricât de dură ar fi viaţa cu el, să nu renunțe niciodata, să nu renunțe la visul lui, la dorinţele lui şi la ceea ce îl face fericit, pentru că asta îl va ţine motivat să ajungă departe.

3 lucruri mărunte care te fac întotdeauna să zâmbeşti

Zâmbetele altor persoane, când este soare și când îmi cumpăr ceva nou.

Care este cel mai mare vis de-al tau în momentul ăsta?

Să câștig Ninja Warrior America.

Spune-mi un lucru care îţi place foarte mult la tine şi unul care te deranjează.

Lucrul care îmi place la mine este faptul că mă consider diferit şi am o creștere frumoasă din partea părinților mei, cu bun simţ şi maniere bune. Lucrul care mă deranjează uneori este că sunt prea cuminte cu persoanele care nu merită, dar mereu îmi spun că orice în viaţa asta este o lectie.

Cine te cunoaşte cel mai bine?

Nu mă cunoaşte nimeni mai bine decât mine.

La final, Marius a pregătit un VIDEO pentru IdeaMan şi pentru susţinătorii lui:
Mesajul lui Marius Crăciun

2 Comments

 • Melanie, 28/09/2021 @ 12:57

  I have read several just right stuff here.

  Definitely price bookmarking for
  revisiting. I surprise how a lot attempt you set to create the sort
  of great informative website.

 • Simon Scott, 04/10/2021 @ 10:24

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
  as though you
  relied on the video to make your point. You obviously know
  what youre talking about, why waste your intelligence
  on just posting videos to your weblog when you could be giving us
  something enlightening to read?

Leave a Reply

Your email address will not be published.