JoJo a lansat un videoclip emoţionant pentru noul ei single ,,Small Things”.

În videoclipul acestei melodii, JoJo ne arată o altă latură de-a ei, o parte intimă plină de nostalgie, ce declanşează cele mai ascunse sentimente.

Artista apare mai glam ca oricând, dar în acelaşi timp, indiferentă şi vulnerabilă. Pe măsură ce JoJo interpretează, dansatorii fac o coregrafie specială în interiorul unor căzi de baie. Într-o altă scenă, JoJo este singură cu un şir de sticle ce exprimă ideea de magie, care pare să deblocheze amintiri dure şi momente de izbucnire a inimii sale. La final, ea se reîntâlneşte cu iubitul ei.

,,Small Things” face parte de pe ,,Good to Know”, al patrulea album de studio din cariera cântăreţei.

,,Am încercat să aştept momentul potrivit pentru a vă împărtăşi acest videoclip. Cu tot ceea ce se întâmplă în lume şi aproape de noi, nu am vrut ca nimeni să interpreteze greșit lansarea videoclipului ca un fel de indicație că aș fi trecut peste o revoluție la ,,îndemână”, aici în America”, a declarat artista.

În descrierea videoclipului, JoJo a scris că a aşteptat să lanseze videoclipul în lumina activismului răspândit pentru justiţia rasială din ultima lună.

,,Vreau să spun clar ca ziua: oamenii negri m-au făcut cine sunt”, a mărturisit JoJo.

JoJo este o cântăreaţă americană de muzică pop/R&B, cunoscută pentru hiturile ,,Leave(Get Out), ,,Too Little Too Late” şi pentru filmele ,,Aquamarine” şi ,,Excursie cu surprize”. La doar 13 ani a devenit cel mai tânăr artist din istoria Statelor Unite care a avut un şlagăr ce a atins prima poziţie.

JoJo -Small Things [Official Music Video]

4 Comments

 • zortilo nrel, 31/10/2021 @ 21:46

  This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

  http://www.zortilonrel.com/

 • Iron waste brokerage, 18/03/2024 @ 17:06

  Metal recovery yard services Ferrous scrap recovery center Iron reclamation and utilization

  Ferrous scrap regulatory compliance, Iron salvage operations, Scrap metal treatment

 • SAFETOTOSAFETOTO, 03/04/2024 @ 20:52

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노사이트 .com

 • 카지노사이트, 14/04/2024 @ 03:06

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트

Leave a Reply

Your email address will not be published.