Andy Neagu debutează în industria muzicală cu o piesă ce are un sound înălțător și motivant, care te face să simți intens orice emoție și să te eliberezi de griji.

Andy Neagu

,,Fire” este despre focul din sufletele și din privirile noastre care ne dă speranța că putem merge mai departe, indiferent de cât am suferit în trecut. Piesa îi încurajează pe tineri să creadă în ei și să nu se lase niciodată bătuți, să nu își nege vreodată focul interior.

Clipul este unul expresiv în care Andy simte cu intensitate piesa și în care ne prezintă o atitudine plină de încredere.

,,Fire este o piesă care mă răscolește și mă reprezintă, care îmi dă o stare emoțională intensă. Îmi doresc să o dedic bunicii mele care s-a stins în urmă cu o lună și care mă susținea foarte mult. Îmi știa toate piesele și se ruga pentru mine, însă sunt sigur că este mândră  și că mă aude de acolo de sus.” –  a mărturisit Andy.

Andy s-a făcut remarcat în anul 2018, atunci când a participat la Vocea României JR. Acolo, artistul a impresionat-o pe Inna cu prestația sa, convingând-o să întoarcă scaunul.

De asemenea, de muzica single-ului de debut al lui Andy s-a ocupat Andreea Avarvari (AVA), versurile au fost scrise de Dorian Micu, iar orchestrația a fost realizată de Grecan Mihai.

Andy Neagu – Fire 🔥 |Official Video

4 Comments

 • Suivre Téléphone, 08/02/2024 @ 05:35

  Suivre le téléphone portable – Application de suivi cachée qui enregistre l’emplacement, les SMS, l’audio des appels, WhatsApp, Facebook, photo, caméra, activité Internet. Idéal pour le contrôle parental et la surveillance des employés. Suivre le Téléphone Gratuitement – Logiciel de Surveillance en Ligne. https://www.xtmove.com/fr/

 • Suivre le téléphone, 10/02/2024 @ 21:20

  urveillez votre téléphone de n’importe où et voyez ce qui se passe sur le téléphone cible. Vous serez en mesure de surveiller et de stocker des journaux d’appels, des messages, des activités sociales, des images, des vidéos, WhatsApp et plus. Surveillance en temps réel des téléphones, aucune connaissance technique n’est requise, aucune racine n’est requise.

 • Iron scrap repackaging, 17/03/2024 @ 12:12

  Metal waste compaction services Ferrous material agreements Iron scrap reclaimer

  Ferrous material recycling process, Iron waste reuse center, Metal recyclable waste management

 • Iron scrap remolding, 18/03/2024 @ 17:43

  Metal scrap yard operations Ferrous material recycling traceability Iron scrap drop-off

  Ferrous material market insights, Iron waste recovery facility, Metal reclaiming yard collection

Leave a Reply

Your email address will not be published.