Născută pe 24 februarie, într-o zi specială, de Dragobete, AVA se declară privilegiată de această zi minunată și de împlinirea frumoasei vârste.

AVA

Devenită celebră sub numele de scenă AVA, Andreea Avarvari pe numele ei real, este cunoscută publicului larg datorită colaborărilor cu cei mai mari artiști din România, printre care Andra, Loredana, Delia, Smiley, Damian Drăghici și mulți alții, dar și datorită participării de la Vocea României, din anul 2014, acolo unde a ajuns până aproape de finală.

Piese precum „Emoții” alături de Connect-R, „Argintiu” feat El Nino, piesa de debut „Fluturi în stomac” și „So Cold” i-au adus de asemenea succesul AVEI.

AVA – Emotii feat. Connect-R | Official Video

Totodată, și pregătirea talentelor mondiale, precum Ana-Maria Mărgean la propria ei școală de Canto – Music City, au făcut-o pe AVA să fie unul dintre cei mai buni și solicitați vocal coach din România.

AVA: „Familia mi-a fost mereu alături!”

Pe lângă proiectele de succes în plan profesional, AVA se poate considera o norocoasă și în plan personal.

Anul trecut, artista a fost cerută în căsătorie într-un loc de vis, la Palatul Brukenthal din Sibiu, iar în luna august a făcut cununia civilă alături de Bogdan, alesul inimii sale. Anul ăsta, în iunie, urmează ca AVA să facă și pasul următorul, să facă nunta.

„În momentul ăsta, la împlinirea acestei vârste frumoase, mă simt împlinită și matură. Știu mult mai bine ce îmi doresc de la viață și de la mine, mă cunosc mai bine, mă iubesc mai mult, sunt o variantă mult mai bună a mea, pentru că am muncit și muncesc în continuare. Îmi doresc sănătate, să pot să realizez tot ceea ce mi-am propus din punct de vedere uman și carieristic și vreau să las ca toate lucrurile să se așeze așa cum trebuie, fără să mai fac presiuni, să mă bucur de tot. Familia, prietenii și oamenii care cred în mine mi-au fost mereu alături și vreau să le mulțumesc cu această ocazie”, a declarat AVA.

Și pentru că nu se putea altfel, AVA a sărbătorit ziua ei de naștere prin cântare, la un eveniment frumos de Dragobete pe care îl avea pregătit mai de mult, la Suter Palace, iar ulterior, artista a avut parte de o petrecere surpriză din partea fratelui și a prieteniilor dragi.

VIDEO – AVA cu petrecerea surpriză

AVA s-a distrat alături de invitații ei până dimineața. Au dansat, au cântat și s-au simțit bine împreună, chiar în colțul ei de creativitate, la studio.

VIDEO – AVA de la petrecere

Nici mâncarea nu a lipsit, iar platourile delicioase au fost asigurate de cei de la Journey Pub, iar prăjiturile de îți luau ochii, de cei de la Cofetăria INA.

AVA – Te Iubesc (“Je t’aime” varianta în română) feat. Alin Prodan

Citește și acest articol: https://ideaman.ro/ava-lanseaza-te-iubesc-la-cererea-publicului-dupa-ce-a-devenit-virala-pe-tiktok/

126 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.