Barbra Streisand este o cântăreață, actriță și producătoare americană. De-a lungul carierei sale, aceasta a câștigat premii Emmy, Grammy, Oscar și Tony.

Barbra și-a început cariera în anii 1960, cântând în mai multe cluburi de pe Broadway. În anul 1963, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat ,,The Barbra Streisand Album” care i-a adus două premii Grammy.

De-a lungul carierei sale, aceasta a avut 11 albume care au ajuns pe locul 1 în US Billboard 200, printre care se numără: ,,Higher Ground”, ,,The Way We Are” și ,,Woman In Love”. Mai mult decât atât, Barbra a câștigat premiul Oscar la categoria Best Actress pentru rolul din ,,Funny Girl”. De asemenea, a mai jucat în: ,,The Prince of Tides”, ,,Nuts”, ,,Funny Lady” și ,,Hello, Dolly”.

Cântăreața a reușit să vândă, până în prezent, peste 150 de milioane de albume în întreaga lume, devenind una dintre cele mai de succes artiste din toate timpurile. Potrivit Recording Industry Association of America, Barbra este artista cu cele mai multe melodii și albume lansate.

Happy birthday, the legend Barbra Streisand! 😘😘

Barbra Streisand – Memory (Official Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.