Smiley a lansat o nouă piesă, intitulată „Noi doi și noaptea”, alături de un videoclip inspirat din ,,Fast & Furious”. Artistul a adus în prim plan elemente fantasy și retro-future.

Piesa a fost compusă de către Smiley, Dorian Micu, Gabriel Stănoiu și Șerban Cazan și îl prezintă pe artist aducând în viitor muzica anilor 1980.

„Eu consider că muzica anilor ’80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci și am vrut să umplu urechile și sufletele celor care mă ascultă cu energia și sound-ul acelor vremuri de glorie pentru muzică și distracție”, a spus Smiley.

Videoclipul piesei are la bază un mesaj foarte profund: evadarea dintr-o lume plină de constrângeri. Orele intense de muncă l-au făcut pe artist să se bucure de rezultatul la care speră, iar single-ul este pe placul fanilor, fiind în trending la doar o zi de la lansare.

„Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipă de dimineața de la 7 până noaptea târziu și m-am simțit la unele faze de parcă aș fi jucat în “Fast and furious”, a mai adăugat artistul.

Clipul îl suprinde la început pe artist, uitându-se la desene animate, iar mai apoi în mai multe zone din București în timp ce face o cursă nebună cu mașina.

Smiley – Noi doi si noaptea | Official Video

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.