Lady Gaga a confirmat faptul că a fost implicată în scrierea unei piese pentru ”Top Gun: Maverick”. Informația vine la trei ani de la Oscarul pe care l-a primit pentru piesa de pe coloana sonoră a filmului ”A Star is Born”.

„Când am scris acest cântec pentru Top Gun: Maverick, nici măcar nu mi-am dat seama de multiplele straturi pe care le-a întins peste inima filmului, peste psihicul meu și peste natura lumii în care am trăit.

Lucrez la el de ani de zile, perfecționându-l, încercând să îl fac al noastru. Am vrut să transform muzica într-un cântec în care să împărtășim nevoia noastră profundă atât de a fi înțeleși, cât și de a încerca să ne înțelegem unii pe alții – un dor de a fi aproape atunci când ne simțim atât de departe și o capacitate de a sărbători eroii vieții”, a scris Lady Gaga pe pagina sa de Instagram.

Filmul va apărea pe data de 27 mai, iar Pete va fi interpretat de Tom Cruise. Alături de el vor mai juca: Miles Teller, Jon Hamm, Jennifer Connelly, Glen Powell, Lewis Pullman și Ed Harris.

Top Gun: Maverick | NEW Official Trailer (2022 Movie) – Tom Cruise