Alvaro Soler și Topic pregătesc terenul pentru vara aceasta și lansează melodia ”Solo Para Ti” pe care, cu siguranță, nu ai cum să nu dansezi. Videoclipul melodiei a fost regizat de către Pedro Pablo Araujo, iar cei doi artiști cântă despre iubire.

„Cântecul este despre perioada de după o despărțire, când totul doare, dar, în același timp, știi că e mai bine așa. Nu există altă soluție pentru această dilemă, între cap și inimă, decât să te lupți. Este o verificare a realității. Asta ne leagă pe toți, pentru că aproape toată lumea a experimentat-o”, a spus Alvaro Soler.

„Îl urmăream de multă vreme pe Alvaro când a venit ideea de a face o piesă împreună. Întotdeauna am fost interesat să combin melodiile în limba spaniolă cu elemente de dans, așa că ne-am întâlnit într-un studio de înregistrări din Berlin. Prima versiune a piesei a fost creată în doar două zile, în timpul sesiunilor intensive de echipă”, a spus și Topic.

”Solo Para Ti” urmează să fie inclus pe albumul cu același număr. Primul său material discografic a fost lansat în anul 2015 și s-a intitulat ”Eterno Agosto”, fiind urmat de un al doilea, trei ani mai târziu, ”Mar de Colores”. Ultimul material de studio s-a numit ”Magia” și a apărut în luna iulie a anului 2021.

Acesta a colaborat, de-a lungul carierei cu: Jennifer Lopez, Monika Lewczuk, Flo Rida, TINI, Maître Gims și David Bisbal.

Alvaro Soler, Topic – Solo Para Ti (Official Music Video)