Psy a colaborat cu un membru al trupei BTS, Suga, și a lansat piesa ”That That That”. Este o melodie care te va ridica de pe scaun și care te va face să dansezi până nu vei mai putea.

Melodia promovează cel mai nou album al acestuia, ”Psy 9th”, iar piesa beneficiază de un videoclip cu tematică de cowboy. Mai mult decât atât, Suga este cel care a produs melodia.

„Ca să fiu sincer, nu m-am apropiat prea mult de nimeni cu care colaborez, asta pentru că nu sunt, de obicei, genul care se întâlnește cu colaboratorii în persoană, dar [Psy] a vrut să mă vadă în persoană”, a spus Suga.

Un cover al melodiei “When the Rain Begins to Fall”, lansată, inițial, în anul 1984, va fi inclusă pe materialul discografic cel mai nou al acestuia, alături de melodia ”Happier”.

Fără doar și poate, cea mai cunoscută melodie a lui Psy este ”Gangnam Style”, lansată în anul 2012. Aceasta s-a bucurat de un succes internațional și a ajuns pe locul 1: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Cehia, Danemarca, Europa, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, Luxemburg, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Peru, Polonia, Portugalia, Scoția, Elveția, Marea Britanie, US Hot Rap Songs.

PSY – ‘That That (prod. & feat. SUGA of BTS)’ MV