Noul single ,,911”, ce face parte de pe al șaselea album al artistei – Chromatica ne oferă atât un mesaj sensibil, cât și un videoclip plin de simboluri, aparent greu de descifrat, dar care la final oferă toate clarificările de care avem nevoie pentru a-l putea înțelege.

Lady Gaga a contribuit la versurile piesei, care ne vorbește despre medicamentele antipsihotice pe care cântăreața trebuie să le ia.

Lady Gaga în videoclip
Sursă: youtube.com/c/LadyGaga/channels

Într -o postare pe Instagram, artista a mărturisit că acest scurtmetraj este foarte personal pentru ea, iar ceea ce a fost odată viața ei de zi cu zi, este acum doar un film, numind acestă exprimare a emoțiilor și trăirilor ei o ,,Poezie a durerii”.

Videoclipul de aproape 5 minute prezintă experiența halucinantă a lui Gaga, care a fost implicată într-un accident aproape mortal și care reinterpretează toate personajele din viața reală, într-un mod inedit.

Unul dintre lucrurile care ne-au sărit în evidență la videoclipul ,,911”, a fost reclama la LG. Nu știm dacă este un parteneriat plătit sau nu, însă literele din logoul firmei, se potrivesc cu inițialele artistei, iar motto-ul reclamei, ,,Life’s good”, ne transmite ideea că oricâte lucruri ni s-ar întâmpla în viață, nu trebuie să ne lăsăm afectați de ele, ci să privim în continuare viața cu pozitivism și credință.

Dacă te-am făcut curioși de noua capodoperă a artistei excentrice, te invităm să asculți piesa și să urmărești videoclipul:

Lady Gaga – 911

Redactor: Alexandra Chipăilă

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.