Usher este un cântăreț, compozitor, actor și om de afaceri american. La vârsta de doar 12 ani, acesta a participat la un show de talent și, în anul 1994, își lansează primul album, intitulat ,,Usher”, dar succesul l-a cunoscut în anul 1997, cu ajutotul celui de-al doilea album, ,,My Way”.

Acesta a câștigat mai multe premii, printre care se numără: 8 premii Grammy, 8 American Music Awards, 4 World Music Awards și 18 distincții oferite de Billboard.

,,U Got It Bad”

Lansat în anul 2001, cântecul a fost inclus pe cel de-al treilea album al său, intitulat ,,8701”. Acesta a ajuns pe locul 1 în US Billboard Hot 100 și în US Rhythmic.

Usher – U Got It Bad (Official Music Video)
,,Nice & Slow”

Apărută în anul 1998, piesa a fost inclusă pe al doilea album al lui Usher, ,,My Way”. Melodia a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 și în US Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Usher – Nice & Slow (Official Music Video)
,,U Remind Me”

Lansată în anul 2001, piesa a fost inclusă pe al treilea album – ,,8701”. La scurt timp, melodia a ajuns pe locul 1 în US Billboard Hot 100 și în top 5 în UK, Noua Zeelandă și Franța.

Usher – U Remind Me (Official Music Video)
,,Burn”

Usher a lansat piesa în anul 2004 și a fost inclusă pe al patrulea album, intitulat ,,Confession”. A atins prima poziție în Billboard Hot 100 și în US Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Usher – Burn (Official Music Video)
,,Yeah!”

Single-ul a fost lansat în 2004, debutând pe locul 1 în Billboard Hot 100 și în US Mainstream Top 40.

Usher – Yeah! (Official Music Video) ft. Lil Jon, Ludacris
,,Love In This Club”

Piesa a apărut în anul 2008 și a fost inclusă pe albumul ,,Here I Stand”.

Usher – Love in This Club (Official Music Video) ft. Young Jeezy
,,Caught Up”

Single-ul face parte de pe albumul ,,Confession” și a fost lansat în 2004. A ajuns pe locul 2 în US Mainstream Top 40 și pe locul 8 în US Billboard Hot 10.

Usher – Caught Up (Official Music Video)
,,My Boo”

Piesa a fost inclusă pe albumul ,,Confession” și este interpretată în colaborare cu Alicia Keys. A fost un succes real, menținându-se timp de 6 săptămâni pe locul 1, în Billboard Hot 100.

Usher, Alicia Keys – My Boo (Official Music Video)
,,DJ Got Us Fallin’ In Love

Melodia a fost lansată în anul 2010 și a fost cântată împreună cu Pitbull. A fost inclusă pe EP-ul intitulat, ,,Versus” și a obținut locul 1 în US Billboard Hot 100.

Usher – DJ Got Us Fallin’ In Love (Official Music Video) ft. Pitbull
,,There Goes My Baby

Apărută în anul 2010, aceasta a fost inclusă pe albumul ,,Raymond v.Raymond”. Piesa a ajuns pe locul 1 în Hot R&B/Hip-Hop Songs și pe locul 25 în US Billboard Hot 100.

Usher – There Goes My Baby (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi