Lora a lansat ,,O rană”, o piesă ce ne transmite vindecarea după o iubire pierdută. Melodia are un videoclip filmat în Bali, acolo unde artista a fost izolată 4 luni din cauza pandemiei.

Single-ul a fost produs în studioul Nomad Music și a fost compus de Lora împreună cu Diana Sturza, Cătălin Tamazlicaru, Dediu Razvan, Alex Antonescu și Petre Cătălin.

,,Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit, ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. <<O rană>> va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe”, a declarat Lora.

Videoclipul a fost filmat pe insula Bali și a fost realizat după scenariul făcut de LORA, dar și de o echipă formată special de artistă din turiști aflați în vacanță acolo din cauza pandemiei.

Lora este o artistă foarte apreciată în România, care a strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Piese precum ,,Ne împotrivim”, ,,Rămas bun”, ,,Dor să te ador” cu Doddy, ,,Singuri în doi” alături de Peter Pop, i-au adus succesul artistei.

LORA – O rana (Official Video)

Redactor: Cătălina Petrache

1 Comment

  • Iron scrap management services, 17/03/2024 @ 09:17

    Scrap metal certificates Ferrous materials procurement Iron repurposing and recycling

    Ferrous material recycling green certifications, Iron scrap inventory management, Scrap metal removal

Leave a Reply

Your email address will not be published.