În weekend a avut loc evenimentul DC Fandome, la care au asistat și fanii unde au putut vedea prezentări de jocuri şi filme cu personaje din universul DC, de la Batman, la Wonder Woman, Super-Man, Suicide Squad, Harley Quinn şi mulţi alţii. Însă cel mai aşteptat trailer a fost ,,The Batman”, o peliculă în care Robert Pattinson joacă rolul principal.

Pe coloana sonoră a trailerului se regăsește piesa ,,Something In the Way” de la Nirvana. Este un trailer de 2 minute care îți dă fiori și te face să simți atmosfera de mister și acțiune. Regizorul Matt Reeves a construit totul într-o linie perfectă și fantastică, dar cel care a editat acest trailer are toate meritele. Pelicula ,,The Batman” se va lansa în 2021 şi ne prezintă un Batman îmbunătățit, interpretat de Robert Pattinson.

Producţia filmului a fost afectată din cauza pandemiei, dar Gotham-ul a fost perfect surprins în aceste 2 minute. Putem vedea un oraş plin de criminali, în care un villain „driblează” cu poliţia şi noul super erou, The Batman. Noul Batman este mai dur, nu ia prizonieri şi nu este la fel de cerebral cum era în epoca Christian Bale, Michael Keaton şi Ben Affleck.

Într-o secvență din trailer apare şi Catwoman, jucată de Zoe Kravitz, pe Jeffrey Wright care este noul James Gordon, iar Collin Farrell este de nerecunoscut cu protezele faciale care îl fac ,,Pinguinul”. Clipul ne prezintă prezenţa unui personaj malefic, care tot plantează bombe pe civili și lasă mult sânge în urma sa, iar frica de poliţie şi de eroul Batman este inexistentă. Infractorul pare să lase în urma sa ghicitori şi e vorba chiar de The Riddler.

The Batman – DC FanDome Teaser

Redactor: Cătălina Petrache

1 Comment

  • Scrap iron scrapyard, 18/03/2024 @ 13:14

    Metal reclamation and recovery Ferrous collection Iron reclamation plant

    Ferrous metal trade, Iron salvage depot, Scrap metal resource recovery

Leave a Reply

Your email address will not be published.