După ce a lansat „Noaptea la 3” direct din Bali, primul capitol de altfel din „trilogia” pe care a pregătit-o pentru prima parte a acestui an, Lora e acum din nou pe baricade și face muzică bună.

Lora vine cu o altă piesă nouă, frumoasă și numai bună de ascultat acum: „Ziua ta”, al doilea capitol pregătit special pentru fanii săi și iubitorii de muzică.

Împreună cu MusicOn și o echipă de băieți talentați care au lucrat la muzică: Andi Grasu și Emanuel Masson, textul fiind asigurat de același Andi Grasu, producția audio de Emanuel Masson, Lora aduce în atenția fanilor săi o super piesă.

„Ziua ta” este capitolul doi din, cum îmi place mie să o numesc, “Trilogia inimii frante” și vorbește despre nevoia de răzbunare și suferință pe care nevoia de răzbunare ți-o provoacă și ție, pentru că este ca un bumerang, de cele mai multe ori, dar este o etapă importantă în drumul spre vindecare. “Ziua ta” este despre această fată care a fost rănită, înșelată, s-a despărțit și într-unul din cele mai importante momente păstrează tradiția pe care din videoclip ne dăm seama că o avea de ziua lui. Se îmbracă sexy și face tort, doar că totul ia o turnură mai neobișnuită! Această piesă este despre femeia rănită care simte nevoia să îi arate bărbatului pe care încă îl iubește ce a pierdut! Ea încearcă să își amintească faptul că este o femeie frumoasă și sexy și oscilează între femeia plină de încredere în propriile forțe și fetița neajutorată care suferă după afecțiunea iubitului!”, a declarat Lora pentru Idea Man.

S-a lucrat intens în studioul Knock Knock Records, așa că noul single poate fi ascultat chiar de astăzi.

Piesa „Ziua ta” este proaspătă și te cheamă să dai „Play”! E despre iubire, nevoia de răzbunare – care ne cuprinde pe toți uneori, despre sentimente rănite și dorințe neatinse.

LORA – Ziua Ta | Official Video

133 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.