Cei mai îndrăgiți și mai de seamă muzicieni de la noi, printre care Loredana & Banda Agurida, Paula Seling și Orchestra Fraților Advahov pregătesc cel mai îndrăzneț proiect de până acum, care va avea loc la sfârșitul lunii mai.

Spectacolul 100% live, de la Arenele Romane, este completat de energia debordantă a Orchestrei Fraților Advahov alături de Mioara Velicu și Valentin Sanfira.  

Vitalie și Vasile Advahov, născuți în orașul Cahul, au moștenit iubirea pentru muzică de la părinți și prin multă muncă, dar și cu un talent uriaș, aveau să pună bazele celei ce a devenit una dintre cele mai iubite formații de muzică populară din Republica Moldova, cu o popularitate incontestabilă în întreaga Europă.

„Essenya” este un spectacol extraordinar, un carusel muzical electrizant, în care redescoperim frumusețea, vibrația pasiunii, profunzimea emoției și bucuria deplină a dansului Loredana, diva de vis, cu sound-ul inconfundabil, mereu în avangarda muzicii românești, artista care a lansat unele dintre cele mai iubite piese din toate timpurile, va oferi publicului, împreună cu Banda Agurida, un moment de excepție și va interpreta piesele icon cu vizualizări cumulate de sute de milioane”, a declarat organizatorul evenimentului. 

Concertul extraordinar va avea loc pe 31 mai 2023, la Arenele Romane din București, iar biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și www.entertix.ro.

31 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.