Machine Gun Kelly este unul dintre finaliștii Billboard Music Awards 2022, alături de Dan + Shay. În tot acest timp, Red Hot Chilli Peppers a fost nevoit să renunțe „din cauza unor circumstanțe neprevăzute”.

Ediția de anul acesta va fi ținută pe data de 15 mai, în Las Vegas, la Garden Arena. MGK este finalistul categoriei „Cel mai bun artist rock”, iar Dan + Shay la categoria „Cel mai bun duo/grup country”.

Concertul pe care Machine Gun Kelly îl va susține în cadrul Billboard Music Awards 2022 este primul de acest fel din cadrul evenimentului, mai ales că, luna trecută, albumul său rock a debutat pe prima poziție în Billboard 200.

Machine Gun Kelly a lansat pe 25 martie 2022 al șaselea album din cariera lui, intitulat „Mainstream Sellout”. Acesta este alcătuit din 16 melodii, iar Lil Wayne, Pete Davidson, Willow, Landon Barker și Blackbear sunt doar câțiva dintre artiștii cu care acesta a colaborat.

Albumul a fost un real succes, ajungând pe locul 1 în Australia și pe 2 în Cjehia, Scoția și Marea Britanie. De asemenea, s-a clasat pe 4 în Irlanda și Noua Zeelandă.

Machine Gun Kelly – emo girl feat. WILLOW (Official Music Video)