Matteo Bocelli revine cu o nouă melodie, la scurt timp după ultima sa lansare. Acesta își bucură fanii cu piesa ”Tempo”, o piesă mult mai ritmată față de cele din ultima perioadă.

Videoclipul single-ului a fost filmat într-un loc de poveste, în Toscana, un loc special artistului, acolo unde a copilărit. Melodia a fost compusă de către artist, împreună cu Zmishlany, Max Wolfgang și Nolan Sipe.

Producția îi aparține lui Ido Zmishlany și umează să se audă pe primul album al artistului, ce urmează să fie lansat în anul 2023, prin intermediul Capitol Records. De asemenea, materialul de studio va cuprinde melodiile: ”Solo”, ”Close” și ”Until She’s Gone”.

Piesa ”Until She’s Gone”, cea mai recentă lansare a acestuia, a fost compusă de către Matteo Bocelli, împreună cu Emma Rohan și cu Jez Ashurts, iar artistul s-a asigurat că fanii săi din Spania și din Italia vor beneficia de câte o versiune a ”Until She’s Gone” în limba lor natală.

De producția piesei s-au ocupat Mauricio Rengifo și Andres Torres, iar traducerea în spaniolă a fost realizată cu ajutorul lui Sebastian Yatra. Mai mult decât atât, de secțiunea audio s-a ocupat Josh Gudwin, iar producătorul executiv al pisei a fost Pulse Films Italia.

Matteo Bocelli – Tempo