Deși are toată lumea la picioare și ar fi putut opta să petreacă Paștele într-o țară exotică sau în Italia, acolo unde locuiește în prezent, frumoasa și talentata Mădălina Ghenea, a ales să facă un gest nobil, și anume, să facă donații familiilor nevoiașe.

Mădălina Ghenea

Aflată în România, în preajma Sărbătorilor Pascale, superba Mădălina Ghenea și-a umplut portbagajul cu pungi și cutii pline cu de toate, de la pantofi, haine, jucării și până la alte lucruri folositoare oricărei familii.

Mai mult decât atât, Mădălina nu doar că și-a donat din hainele ei, ci și din cele ale lui Charlotte, fetița acesteia.

„Paștele perfect. Am decis să-mi donez hainele și pantofii, dar și hainele și jucăriile lui Charlotte pentru acest Paște. Și voi cum ați petrecut Paștele? Sărbători fericite și pline de lumină! @touched.romania2005 veniți cu mine data viitoare? Haideți să ne întâlnim pe 1 iunie”, a declarat Mădălina Ghenea.

Frumoasa actriță de talie internațională a intrat în curtea unde se aflau persoanele nevoiașe, cu un buchet mare de trandafiri roșii și cu un carton plin cu ouă de ciocolată. Ajunsă acolo, românca noastră a început să împartă tuturor copiilor, dar și mamelor câte o floare și un ou, în semn de generozitate.

În videoclipul postat de Mădălina pe pagina ei de Instagram, putem observa cum emoțiile plutesc în aer și cum persoanele din încăpere au lacrimi pe față.

Ba chiar mai mult, Mădălina și-a invitat fanii să o însoțească data viitoare, atunci când va face următoare donație, mai exact pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului.

https://www.instagram.com/officialmadalinaghenea/

Nici mesajele internauților nu au încetat să apară, felicitând-o pe Mădălina pentru gestul ei plin de compasiune și din suflet.

Mădălina Ghenea, emoționată până la lacrimi de gestul unei fetițe!

La un moment dat, una dintre fetițele aflate în casa famiilor nevoiașe, s-a apropiat de Mădălina și i-a spus: „Vreau să fac ceva, moment în care a luat-o în brațe și a pupat-o pe Mădălina”, frumoasa actriță fiind foarte emoționată de acest lucru.

Momentul în care fetița o ia în brațe și o pupă pe Mădălina

Mădălina Ghenea, mai nostalgică ca oricând!

Mădălina Ghenea: „Câteva riduri mai târziu, însă mă bucur de cine sunt astăzi”

Anul acesta Mădălina Ghenea a ales să petrecă Paștele în România, alături de familie ei și a vrut să împărtășească cu fanii ei, poze din copilărie, din diferite ipostaze și momente.

Încă de la o vârstă foarte fragedă, de la 14 ani, Mădălina a început să lucreze ca model, pe vremea când nu exista tehnologie și nici măcar nu avea habar cum viața ei se va schimba radical, spune chiar frumoasa actriță.

Deși este o cale foarte grea, așa cum spune însăși Mădălina, în amintirile postate prin pozele din adolescență și copilărie, astăzi, ea este una dintre cele mai frumoase femei din lume și exemplul viu, că dacă îți dorești, orice se poate în viață și cu multă muncă și ambiție, cu siguranță vei reuși, indiferent de obstacol.

Felicitări, Mădălina Ghenea pentru tot ceea ce faci și ai realizat, pentru întreaga carieră! Prin acest articol scris în a treia zi de Paște, vrem să facem și #ModeloftheDay, iar tu meriți fără doar și poate acest statut, Mădălina! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.