Erika Tănase, românca noastră care a împlinit de curând 12 ani, ne reprezintă cu succes în Germania, la show-ul The Voice Kids, acolo unde i-a uimit pe jurați cu talentul său. Micuța talentată este pregătită de AVA, cea care îi este alături la orice pas.

Erika, pe scena de la The Voice Kids Germany

Încurajată de părinți și de AVA, vocal coach-ul său de la Music City, cea care este recunoscută pentru pregătirea celor de mai succes talente, printre care Ana-Maria Mărgean, David Dobrincu, Loraine De Hillerin, Eric Obae și alții, Erika a impresionat jurații de la The Voice Kids Germany încă de la audițiile pe nevăzute, acolo unde a ales să interpreteze o melodie de rezonanță și putere, cum numai un artist cu calități vocale impresionante ar putea să o facă, și anume, a interpretat piesa „Rise Like A Phoenix”.

Conchita Wurst – “Rise Like A Phoenix” (Erika) | Blinds | The Voice Kids 2024

Cu momentul său de la Blind-uri, Erika a întors trei scaune, iar cel pe care l-a ales să îi fie antrenor este Wincent Weiss, un cântăreț german de mare succes.

Erika a continuat s-a calificat mai departe la Battles – Confruntări, acolo unde alături de alți doi copii participanți, a cântat single-ul „Musik sein”, care îi aparține chiar antrenorului său. Fără nicio emoție, româncuța noastră talentată a câștigat cu mare succes duelul și astfel a mers mai departe în etapa următoare.

Wincent Weiss – “Musik sein” (Lucas vs. Antonia vs. Erika) | Battles | The Voice Kids 2024

Mai departe, Erika a reinterpretat din nou melodia „Rise Like A Phoenix” în etapa Sing-Offs, moment în care, antrenorul ei a decis să o trimită pe talentata micuță direct în Marea Finală de la The Voice Kids Germany.

Conchita Wurst – “Rise Like A Phoenix” (Erika) | Sing-Offs | The Voice Kids 2024
Erika s-a calificat direct în Marea Finală de la The Voice Kids Germany

Pentru Erika toate aceste momente sunt unice, mai ales că și-a văzut visul devenit realitate.

„Pentru mine este un vis împlinit. Când am intrat în concurs, nu m-am gândit că voi ajunge până aici, mă simt norocoasă și recunoscătoare. Sunt cea mai fericită și îmi doresc să țină cât mai mult acest moment, pentru că sunt sigură că va rămâne în inima mea pentru totdeauna. Reprezintă începutul meu pe acest drum muzical pe care l-am ales. Mă ajută să fiu relaxată, mai ales prietenii pe care mi i-am făcut aici și familia mea”, a declarat Erika în exclusivitate pentru Idea Man.

AVA, cea mai mare susținătoare a Erikăi

Cea care i-a fost de la început alături în acest demers, de a participa la celebrul concurs de voce, a fost AVA, cea care o pregătește pe Erika de când era mică la Școala sa de Muzică – Music City.

AVA, alături de Erika, în Berlin, înainte de Finala de la The Voice Kids Germany

AVA este cea mai mare susținătoare a Erikăi, pe lângă familia acesteia, iar pentru a fi și mai aproape de aceasta, s-a dus inclusiv în Berlin, pentru a o susține pe talentata sa elevă în Marea Finală de la The Voice Kids Germany.

Erika, la prima oră de canto de la Music City, alături de AVA
AVA s-a dus până în Berlin alături de agenția de turism Chef de Ducă, pentru a o susține pe Erika în Finala de la The Voice Kids Germany

Cei care vreți să o votați și să fiți alături de românca noastră în această etapă importantă, o puteți face mâine-seară, mai exact Vineri, 17 mai, votând-o din țările Germania, Austria și Elveția, fâcându-vă un cont pe platforma JOYN, care este gratis timp de 7 zile. De asemenea, o puteți urmări online, LIVE pe SAT.1, postul german de televiziune unde este difuzat show-ul The Voice Kids Germany.

Haideți să o susținem și să o votăm pe Erika la The Voice Kids Germany!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.