Madonna intră în lumea NFT-urilor și se pregătește pentru ”Mother of Creation”. Aceasta nu se va opri din a șoca publicul, așa cum face de fiecare dată, deoarece avatarul artistei dă naștere unui copac.

„Când Mike și cu mine am decis să colaborăm la acest proiect, în urmă cu un an, am fost încântată să am ocazia de a împărtăși viziunea mea despre lume ca mamă și artistă cu punctul de vedere unic al lui Mike”, a spus artista.

Artwork-urile Madonnei urmează să fie scoase la licitație pe data de 11 mai, în scopuri caritabile. Veniturile care vor fi încasate urmează să fie donate unor organizații de binefacere care ajută refugiații din Ucraina, victimele violenței din Republica Democratică Congo, dar și pentru victimele rasismului.

„A fost o călătorie uimitoare să construim împreună acest lucru, de la o idee intelectuală la o poveste emoționantă, dând naștere la artă. Am vrut să investighez conceptul de creație, nu doar modul în care un copil apare pe lume, ci și modul în care un artist dă naștere creativității. Cel mai important a fost că am vrut să folosim această oportunitate pentru a aduce beneficii mamelor și copiilor care au cea mai mare nevoie în acest moment”, a mai spus aceasta.

Mai mult decât atât, Madonna a vorbit și despre al treilea album de remixuri al acesteia, ”Finally Enough Love”. Acesta urmează să fie lansat în două părți: prima versiune va avea 16 piese, iar a doua versiunea, cea deluxe, va fi alcătuită din 50. Lansările sunt programate pentru 24 iunie și pentru 19 august.

Madonna – La Isla Bonita (Official Video)