Trupa BTS a vorbit despre melodia principală care se va regăsi pe albumul ”Proof”. De asemenea, grupul corean a vorbit și despre alte detalii, precum: titlul, data de lansare și ilustrația melodiei principale.

Așadar, lista melodiilor care va alcătui evenimentul urmează să fie lansată între 9 și 11 mai, iar teaser-ul pentru ”Proof” va fi disponibil începând cu data de 8 iunie. Mai mult decât atât, videoclipul piesei principale va sosi pe data de 10 iunie.

„Albumul antologic al BTS, care întruchipează istoria trupei BTS, va fi lansat în momentul în care va începe un nou capitol ca artiști activi, de nouă ani, pentru a privi înapoi la eforturile noastre. Albumul antologic Proof, care este alcătuit din trei CD-uri, include multe piese diferite, inclusiv trei piese noi, care reflectă gândurile și ideile membrilor cu privire la trecutul, prezentul și viitorul BTS”, au spus aceștia.

A noua aniversare BTS va fi sărbătorită prin lansarea ”Yet to Come”. De asemenea, potrivit declarațiilor făcute de trupă, noul album urmează să le arate fanilor evoluția lor ca și echipă, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

BTS (방탄소년단) ‘Butter’ Official MV